reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

już poćwiczyłam a potem dla równowagi zjadłam knedle na obiad :rofl2:
psota ale np. mięśnie Kegla chyba sobie możesz ćwiczyć w łóżeczku, czy też nie? ja też nie wykonuję jakiś forsownych ćwiczeń - tylko takie ze szkoły rodzenia - one w większości przypominają pilates albo jogę
maqnio ha ha zabrzmiało jakbyś 8 kg tego barszczy zjadła :-D no no podziwiam możliwości...

reklama
maqnio ja uwielbiam barszcz.. ale ci zazdroszczę:) muszę wysłać Pawła po buraki..

psota, no proszę Cię.. co to jest 5,5kg! przecież tyle to pewnie waży maluch z wodami i łożyskiem, więc się nie "katuj":) swoją drogą, ja od 3 dni nie miałam słodycza w ustach, na za wyjątkiem lodów..ale może to nie słodycz? nie mam wagi, może to i lepiej:-D

a miałam się was pytać.. macie laktatory? jakie polecacie, bo zupełnie nie wiem na jaki się zdecydować, a to chyba dość potrzebny sprzęt..

Dziekuje Psotko :* ...Hmmm Maqnio wyslalam Paczke :) Hmmm jutro o 8 rano mam wizyte bede wszystko wiedziec ...A co do "zyczliwych osob " To znacie moja Szwagierke z opowiesci ... ostatnio nawet rzucila tekstem " donosic ciaze nie znaczy urodzic zdrowe dziecko "
Nigdy nie mialam mysli by komus zrobic krzywde ... ale wobec niej tak mam . Ciesze sie ze Pawel zaczal trzymac moja strone .. przekonal sie ... ze to co ona mowi i robi nie jest NORMALNE

Ostatnia edycja:
psota no ja wiem Kochana ze teraz to tym bardziej przy lezeniu trzeba na kg uwazac, ale ten barszcz był taki pyszny hihi:-)
pipi no faktycznie moza by to tak odczytac:-) ale wierz mi chocbym bardzo chciała 8 kg za zadne skarby bym w siebie nie wmusiła:-)
nika dzieki Kochaniutka:* czy ta druga ode mnie doszła? &&& za wizyte!!

Pippi, przy skracającej się szyjce lekarz powiedział, że mam nie ćwiczyć mięśni Kegla.

Veronique, nie ma za co:*

Maqnio, kochana, ja tam normalnego jedzenia nie mam zamiaru ograniczać, tylko słodkości;) Także wcinaj barszczyk na zdrówko! :*

Konwalianko, ja się katować nie będę, co to, to nie;) A laktaror ja kupiłam o, taki:) http://allegro.pl/medela-harmony-laktator-reczny-wys-24h-gw-promocja-i1522165257.html

Ostatnia edycja:
Jejuuu dziewczyny kiedy ja Was nadrobię??!! co przeczytam i wyjdę np na zakupy to zaraz mam do nadrobienia kilka stron!! Teraz nie odpiszę Wam bo robię ciasto według przepisu CORIN - 3bita:-) mąż mnie tak prosił, że nie miałam sumienia mu odmówić tym bardziej, że przez ten brak pracy jest taki podłamany:-( ale myślimy pozytywnie!!
Od wczoraj martwi mnie twardnienie brzucha, pojawiło się 5 razy, bezbolesne ale nagle taki twardy brzuch mi się robi, w środę mam wizytę więc czekam jak na szpilkach, dzisiaj jest ok ale po prawej stronie mnie coś kłuje, taki nieprzyjemny i dziwny ucisk. Może Milenka mi gdzieś tam nóżki wbija. Ale martwię się trochę tym brzuchem, oby do środy!!

Maqnio, nie widać po Tobie, że tak lubisz słodkości, chudzinka jesteś:) Ja kocham krówki i lody miętowe z czekoladą:zawstydzona/y: Oby się laktatorki sprawdziły, bo będzie kipsko, hehe;)

Patrycjaa, witaj:) ja się pytałam o to gina i powiedział, że na tym etapie ciąży takie twardnienie brzuszka 5 do 10 razy dziennie jest całkiem normalne.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry