No morze piękna sprawa. Ja mam 12 km do morza :-) I tak się kończy, ze jak dojedziemy na plażę to po 15 minutach siedzimy i pijemy kawę w knajpce ;-)
Psotka Wisienka musicie dbać o siebie bardziej. Choć pewnie wkurza Was takie gadanie bo przecież dbacie o siebie jako przykładne Ciężarówki - LIpcowe :-) Najważniejsze, ze szkraby całe i zdrowe!
Kwoka suwaczki , suwaczkami a ile z nas urodzi po terminie, a ile przed to nikt nie wie.
Anulka czasem tak bywa ,że dzidzia w brzuszku może więcej niz nasze gadanie. Dała tacie kopniaka i zaczął z powrotem myśleć ! Tak Trzymać. A teściową doceń, ze taka miła i dobra bo nieczęsto się to zdarza, niech wie, że potrafisz docenić jej pracę. Będzie Ci to procentować na lata. Sorki jak za bardzo się do Ciebie wtrącam lub wymądrzam.Po prostu przypominasz mi siebie samą i tak jakoś chcę Ci pomóc, poradzić. Jak Cię to wkurza to daj znać to przystopuję.
Corin ja też bym tak chciała, sprzatasz uczciwie 3 dni i miesiąc spokoju... Marzenia
Ja właśnie sobie uświadomiłam, że zamiast 47 metrów bede miała do sprzatania 220
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dobrze, ze Nika już mi pomaga bo sprzątanie to nie jest moja najlepsza strona.
Czy ktoś wie co z
Margaretką? Nie odmeldowała sie wczoraj po wizycie i mi się bilans dobrych wiadomości nie zgadza.
Dodi ja zaraz poślę kilka próbnych esemesów, prosze o potwierdzenie , że doszły. Sprawdzimy łacza :-)