reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie wieczorowo
ja posciel mam w owieczki i tak sobie mysle jak bedziemy rodzic w pełni lato to moze na poczatek posciel bedzie zbedna, rozek, kocyk wystarczy bo jak beda upały to bedzie dzidzi za goraco, zreszta sie okaze
u mnie tez po burzy, wialo, lało i poszło sobie gdzies, ale wieje nadal troszeczke
dobrej nocki zycze wszystkim
a ja mam nadziej ze dzis bede spac
lece na wspólna, paaa

jestem ponownie;-)u nas wieje, powiem wam z po tych 12 dniach ciezko mi sie wbic tutaj a nadrobic nie dam rady:-(co do wieku mojego ma tak jak ja 22;-)wlasnie odgrzal mi zurek, jego mama dzis byla ugotowala i zrobila mielone z buraczkami do tego kupila mi ciasto z truskawkami i galaretka:-)a co do mojego jest juz taki jak kiedys wstac mi nie da nawet gdy iode do lazienki mowi zeby nie za dlugo, nie wiem co wtedy sie z nim dzialo...ale wazne ze juz jest dobrze:-)

Anulka i oby On już taki został i między Wami żeby teraz było tylko coraz lepiej :):)
psocia mi sms wysłała,że opóźnienie u lekarza o dwie godziny więc pewnie późno wrócą :-( ale na bank z dobrymi wiadomościami :-D

Orchidea tez mam taka nadzieje nigdy na niego nie moglam narzekac byl facetem jak marzenie i tak odbilo ale juz wrocil do siebie:-D

Trzymam kciuki za Psotkę. "Uwielbiam" takie opóźnienia zwłaszcza u lekarza :/

Poprzeglądałam to co wrzuciłyście dzis na zdobycze i jedno wam powiem - dałysmy dziś czadu z zakupami :-D Gusty mamy bardzo zblizone i dobrze że nie chodzimy razem na zakupy bo pewnie wydzierałybysmy sobie nawzajem ciuszki :-D

Brzuchole macie wspaniałe. Co do jednego. Rozrastamy się i już nie da się tego ukryć.

Przepraszam, że zbiorczo tutaj, ale juz jestem padnieta i nie chce mi się skakać po wątkach.

Buziole dziewczyny i dobrej nocki wam życzę.
Do jutra :-)

reklama
Do góry