reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam wszystkie spiochy:-)

niestety dzisiaj odkryłam, że KTOŚ UKRADŁ SŁOŃCE :-(ech..i nie zapowiada się, aby je oddał..

dzisiaj przychodzą spece od podwórka, które wygląda obecnie jak pole bitwy, mają poprawiać to co spierniczyli, ciekawe jak chcą to robić w taką pogodę, ale to już nie mój problem..
Maluszek jeszcze śpi, ale za to wczoraj przeciągał się we wszystkie strony, ponieważ na usg wyszło, że jest główką do dołu, to teraz wiem, że to co wystaje to pośladki, więc mogę je klepać do woli :)

dodi taki maluszki są tak słodkie, ech..aż się łezka kręci na takie wspomnienia
foczucia, słyszałam już gdzieś tą teorię, wg. niej u mnie poród musiałby nastąpić między 38 a 39 tygodniem, nie powiem byłoby to super!
Miłego dnia wszystkim mamusiom i ich szkrabom

reklama
Doberek kochane :*:*:*:* ja dziś wreszcie troszkę dłużej pospałam :-D a tak wszystko ok ;-) tylko mam takie parcie na mineralną jakbym serio kaca miała :szok::-D
dodi
Misia słodziuchno wyglądała a pomyśleć,że już niedługo drugi szrabus taki mały będzie w domciu :-D
foczusia no dawnooo własnie Cie nie było mam nadzieję słonko,że u Was wszystko ok ;) :*:*:*
Wszystkim mamusiom które miały wizyty gratki zdrowych bąbelków :*:*:*:*
Sis
3mam &&&&&&&&&&&& aż do wieczora ;) któraś ma jeszcze dziś wizytkę ???
Buziam wszystkie mocnoooooo :*:*:*:*

Konwalianka ten co ukradł, u mnie zgubił :-) Na dworze ładnie, ale ja zasmarkana i dzisiaj nie wychodzę z łóżka.
Pozdrawiam Was serdecznie i życze Miłego dnia
Dodi ja też wczoraj oglądałam zdjęcia, Nika znalazła taka książeczkę album bobasa, w której opisywalam co się z nia dziala, co lubiła itp. dawno nie widzialam jej takiej szczęśliwej:-) Mimo, że ma 12 lat czuję się chyba trochę niepewnie w roli starszej siostry

Dzień dobry!

U mnie znowu zaczęła się faza na wcześniejsze wstawanie;)
Mój synuś chyba się wcale w nocy nie ruszał, ale o 8:00 brzuszek zaczął falować, więc jest dobrze:)
Bardzo proszę trzymać dzisiaj za nas kciukaski:) Mamy wizytę o 19:40.

Maqnio, rewelacyjnie, że leki pomogły, ufff, dzielne kobiety z Was! :*

Konwalianka, Sestinka, baaardzo się cieszę, że u Was wszystko cudownie:)

Patrycja, trzymam kciuki, żeby mąż szybko znalazł pracę, a Ty się nie denerwuj.

Mailuj, super, że jesteś zadowolona ze szkoły rodzenia. A co do butelki, to Nice też się należy, a co;) Dużo zdrówka!

Anulka, dobrze, że Twój facet zaczął Ci nadskakiwać, może nabrał troszkę rozumu;)

Dodi, Twoja Misia, przepiękna:)

Foczusia, to Wy dokupujecie ostatnie rzeczy, a my jeszcze nic nie mamy;) U mnie wychodzi, że urodzę w 38 tygodniu;)

Konwalianko, to słoneczko najpierw ktoś zgubił u Mailuj, a później u mnie:)

Sis:*** Michalinko:***, dzięki kochana!

Corin, dziękuję za radę! Leżenie plackiem pomomogło na ból krocza:)

Wisieńka, kciuki zaciśnięte!

Wszystkie mamusie, które pominęłam pozdrawiam z całego serducha!

Ostatnia edycja:
Hej Kochane ja właśnie wcinam śniadanko i frunę zaraz do lekarza po nowe leki :) może naciągnę go na USG i lepszą fote :D Jak jest okazja :-) zobaczymy :) Dodiś Michasia cudowna :*
Hej Psocia kciukaski zaciśnięte Kochana :**

Ostatnia edycja:
hej psotko, trzymam kciuki za pomyślną wizytę..
foczusia, ja też nic tak naprawdę jeszcze nie mam, poza ciuszkami dla szkraba..

i dziewczyny - oddawać słońce :) nie no żartuje..ale jego część by się przydała
wszystkim oczekującym dziś na wizytę - powodzenia

hej kochane:) całą noc śniła mi sie moja córeczka- to przez te wczorajszą wizytę u ginka;) Jak na noworodka była w tym śnie całkiem kumata, nawet przez tel. ze mna rozmawiała hihi. Nawet do piersi ją przystawiałam lewej....Fajny ten sen był:) Nadal lezy sobie w poprzek- czuję to:) Ehh moje 780 gram szczęścia;)
Dodi- zaraz się rozpłaczę- kochane maleństwo z Twojej córci:)
Jestem jakaś płaczliwo-tkliwo-szczęśłiwa heheh dziś

witajcie mamuski
siadam i nadrabiam czytanie co tam u Was
ja dzis psac nie moglam pewnie przez to ze z mala usnelam po 21 i od 2 do 5 czytalam ksiazke a potem ledwo sie zwleklam przed osma zeby mala do przedszkola wyprawic i odwiezc

reklama
Witam Kochane! Przegladnelam tak na szybciutko co tam u Was, no i z tego co wyczytalam to jest wszystko w porzadku wiec sie ciesze! Trzymam oczywiscie kciuki za wizyty! Ja mialam wczoraj, odebralam wyniki - glukoza ok, zelazo troche niskie, no i znowu jakas glupia infekcja...! Ale wszystko gra, Nico sie rusza, zwlaszcza dal czadu zaraz po tym jak real Madryt wygral 4:0...to sie tak rozkopal ze hoho! ;)
My juz po pierwszysch zajeciach w szkole rodzenia, nawet ciekawie bylo, i tak juz sie blisko ten porod wydaje......coraz blizej!!!

Cmokam wszystkie brzuszki!

Do góry