reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dodi ja na żywo nie widziałam, ale tak bo to x-lander run tak z fotki mi wygląda, więc do biegania ma służyć ;-)

Anula czyli coś tam do niego dotarło... to dobrze, teraz tylko nie protestuj i leż ;-)

reklama
AA to teraz musowo biegać bedzie trzeba hehe:) motywacja jest:)

Anula, no własnie, zobaczymy jakie różnice w naszych dzieciaczkach:) a najfajniej bedzie jak juz sie bedziemy rozpakowywać..wtedy dopiero sobie porównamy na zywo:)

Pippi juz nie szaleje:tak:
Jak mnie plecy bolaly ostatnio az plakalam gdy sie przekrecalam:-(
Pod suwaczkiem pisze zeby liczyc ruchy tez teraz mi kazali, dziennie 3 razy liczylam po godz i mialam prawie po 50 czasami a jak mi teraz juz brzuch faluje:-D
Dodi mi teraz termin zrobili na 30 czerwca :tak:

mailuj no to córcia musiała sobie przypomniec jak to jest pic z buteleczki hehe

anulka a ty kochana odpoczywaj i wyleguj sie ile mozesz dla dobra maluszka a twój niech krzyczy ze masz lezec aby mu sie nie odwidziało moze w koncu do niego dotrze ze ma ci pomagac

Mi juz tez brzucho faluje mała rusza sie bardzo czesto i ja to bardzo lubie jak wali kopniaczki

mnie dzisiaj lekarz wyliczył termin na 21 czerwiec :)

u mnie już rzadko kiedy kopnie, częściej właśnie się przemieszcza, faluje, lekarz powiedział, że właśnie teraz tak będzie, bo coraz mniej miejsca ma.. i jak się liczy ruchy, to nie chodzi tylko o kopniaki, bo w późniejszym czasie już rzadko kiedy można ich doczekać :)

Zobaczcie co znalazłam na kompie... to Michaśka jak miała jakieś 4 dni:) ojej jaki z niej słodziak był mały.. a teraz taki brojek wyrósł hehe dawno ich nie oglądałam:)

Załączniki

• PIC02087.jpg
    PIC02087.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Witajcie:* Dawno tu nie zaglądałam, bo nie mam zbytnio czasu:( Ale nadrabiam zaległości:-)
A mnie Misiaczek tak kopie, że chwilami zwijam się z bólu...ma powera Dzieciak...hihihi:-D
Teraz chodzimy po sklepach z Mężusiem i kupujemy już ostatnie rzeczy, których nie mamy i będzie dość:D:-D
Pozostanie tylko czekanie na Nasze Serduszko;-)

Niedawno lekarz mi powiedział pewną ciekawostkę....a mianowicie, żebym dodała sobie 20 tygodni do momentu od kiedy poczułam pierwsze ruchy i że to będzie data porodu:szok: Ja poczułam pod koniec 17-go tygodnia...także koniec 37-go niby mam rodzić, ale to dobrze:-D
Boję się tylko, że to nastąpi wcześniej, kiedy nie będę na to nastawiona psychicznie..hihihi;-)
Pozdrawiam wszystkie Brzuchatki i Wasze Maleństwa...a teraz śmigam poćwiczyć troszkę i coś upichcę:D:-DBuźki:*:*:*

Do góry