reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dziękuję dziewczyny za wsparcie:* jestem przerażona tym co będzie, jest mnóstwo wydatków a perpektywa znalezienia szybko pracy jest straszna... staram się nie dołować i myślec pozytywnie ale nie da się, może jutro będzie lepiej jak trochę ochłoniemy. Widze jak mój mąż to przeżywa, stara się nie pokazywa tego po sobie i ciągle powtarza, że stanie na głowie by znaleść szybko pracę i że będzie dobrze ale widzę jak go to męczy. Milenka chyba wyczuwa, że coś jest nie tak i pociesza rodziców kopniaczkami, dla niej musimy dać radę!

reklama
heheh konwalianka co racja ro racja ale pozycja ogólnie kiepska do badan i porodów . Na szczescie jeszcze sie powiercic powinna. Nawet do CC nie preferują bo ciężko się wyciaga maluchy
orchidea buziaki i ciesze się;)

sestina, konwalianka - super, że z wami i dzieciakami wszystk w porządku, 1200 no no to już jest coś :-) powoli zaczynają nasze maluchy mijać kilogram :confused: super

patrycja może nie będzie tak źle i mąż szybko znajdzie coś nowego - w pt i pon niech szuka ogłoszeń - to są dni, kiedy pracodawcy najczęściej umieszczają nowe oferty pracy. A jeśli to redukcja etatów to niech się zorientuje, bo wydaje mi się, że odprawa mu się należy...a nawet jak nie to można czasem coś wynegocjować np. zwolnienie z obowiązku świadczenia pracy i wtedy na spokojnie może szukać czegoś nowego...

uch ciekawe czy dam radę
Anulka witaj kochana,mam nadzieję,że chlop Ci dojrzał. A Ty skupisz się teraz na odpoczywaniu i dbaniu o siebie!
Sestinka poskacz troszkę, może się przesunie ;-)Super, że zdrowa
Patrycja tak się niestety plecie, że raz jest lepiej raz gorzej. My z C Kilka lat temu oboje straciliśmy pracę w jednym miesiącu i to z przyczyn od nas niezależnych. Ale mieliśmy chęci i daliśmy radę. Widzę, ze twój małż pozytywnie nastawiony, więc na pewno sobie poradzicie.
Zuza wózek śliczny
Wisienko brak zmian to w tej sytuacja dobra wiadomość.
Corin a może wcale nie zamieszka? A jak zamieszka to wtedy będziecie się układać. Teoretycznie nie da się nic zaplanować.
Orchi i Konwalianka super, że dzieciaczki zdrowe
Marzenko miło Cię widzieć , dawno Cie nie widziałam :-)
Psotka i Balkan Maqnio Wydrussia buziole
Teśka mnie też bolą w ten sposób. Lekarz powiedział, że to normalne niestety. Mi pomaga prysznic ciepły
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Własnie wróciłam ze szkoły rodzenia. jest 8 mam,prawie wszystkie przyszły z małżami. Jestem najstarsza i jako jedyna mam dziecko. Ale najfajniejsze jest to, że do położnej mogę dzwonić zawsze jak się coś dzieje. Pracuje w szpitalu, więc jakby co jest w obwodzie. Miła babeczka. raz w tygodniu mamy teorie i praktykę. Tyle się pozmieniało, ze na pewno mi nie zaszkodzi. Rozmawialiśmy dziś o wielu rzeczach, przedstawialiśmy się itp. Mówiliśmy o swoim stosunku do porodu. Mój małż powiedział oficjalnie, że chce rodzić razem. Ważna rzecz powiedziała położna, żeby nie nastawiać się na wspólny poród na 100% bo zawsze może coś nie wyjść. A kobieta w ciąży, przepełniona emocjami może z tego powodu się załamać bo coś nie idzie po jej myśli na samym początku.
A i dostałam mnóstwo gadżetów, trzy czapeczki, kosmetyki i butelkę awenta. Moje dziecko zrobiło sobie w niej mleko na kolacje i wypiło. Myślałam, że takie numery robią kilkulatkowie, ale widocznie dziecko zawsze będzie dzieckiem.

gon1a bde rodzila w chelmie
Wisienka jak tak jak maqnio nie mialam dolegliwosci gdy rozpoznal ale po prawie 2 mies sie pogorszylo i wtedy mialam twardy i troche bolal wtedy mialam skurcze:-(
Orchidea spokojna niunia:-)moj to lobuz 3 razy dziennie mierzyli mu tetno i zawsze uciekal musieli go lapac a tetno mial rozne zazwyczaj 144 ale bylo nawet raz 173:szok:
Mailuj czy do konca dojrzal nie wiem ale zmienil sie teraz krzyczy gdy na chwile wstane:-)
Dziewczyny dziekuje za mile powitanie:-)

reklama
Wydrusiu u mnie juz ok, myslalam ze tam zwariuje:-(
Dodi tez jestem ciekawa porownam sobie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry