reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
psotka super, ze wszystko dobrze, zreszta to było oczywiste;-)
wisienka &&&&&&&& trzymamy!
ja tez uciekam, buziam :*** spijcie dobrze!
wisienka &&&&&&&& trzymamy!
ja tez uciekam, buziam :*** spijcie dobrze!
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Witam wieczorowo,
niestety nie nadrobię Was, zresztą mam ciężki dzień, mój mąż do poniedziałku ma pracę bo tak kończy mu się umowa i 10 innym osobom, a robią redukcję etatów i nie przedłużają umów ostanim zatrudnionym pracownikom:-( i nie wiem co teraz będzie... moja wypłata starcza na rachunki i mieszkanie a co z resztą? on już dzisiaj szukał pracy ale jest bardzo mało ofer:-( ehhh i pod górkę:-(
niestety nie nadrobię Was, zresztą mam ciężki dzień, mój mąż do poniedziałku ma pracę bo tak kończy mu się umowa i 10 innym osobom, a robią redukcję etatów i nie przedłużają umów ostanim zatrudnionym pracownikom:-( i nie wiem co teraz będzie... moja wypłata starcza na rachunki i mieszkanie a co z resztą? on już dzisiaj szukał pracy ale jest bardzo mało ofer:-( ehhh i pod górkę:-(
konwalianka
Mały bąbelek
no to ja też jestem już po lekarzu
Synuś urósł i to sporo, przekroczył już magiczną barierę 1kg i waży obecnie 1200! Wyniki i rozmiary jakby był 2 tygodnie starszy, ale lekarz powiedział, że wszystko może się jeszcze zmienić Mój maż już się cieszy, że na imieniny prezent będzie - ech:-)
Powiedział, że nie mam cukrzycy, ale to nie znaczy, że mogę obżerać się słodyczami - heh
Reszta wyników jak stwierdził nie powala na nogi, ale nie jest tragicznie, więc nadal mam brać to co brałam..
Na usg pięknie ssał paluszka, i później wrzucę zdjęcie.
Zapytałam o liczne klucia/bóle w kroczu, powiedział ze teraz to już tak będzie, bo mały jest ułożony główką i mocno napiera na macice a ta pociąga wiązadła, itd - w każdym razie nic niepokojącego, no chyba, żeby były to regularne bóle, kilka na godzinę - to mam dzwonić. Mówił jeszcze kilka rzeczy, ale teraz mi uciekły aa i też mówił, że z pamięciom na tym etapie kiepsko będzie
pipi fajnie, że malutka rozwija się prawidłowo, oby tak dalej! a do kogo chodzisz prywatnie? wiem, że Przygoda jest fajna, bo nawet mój lekarz mi ja proponował jako specjalistę od usg..
balkan super, że i u Ciebie wszystko w porządku, nie przejmuj się u mnie 2,5kg na plus..jakoś to będzie
kurde corin.Twoje sushi wygląda przecudnie, mniam, aż ślinka cieknie
psota, pipi mnie lekarz powiedział, że jeśli mam sprawdzona restaurację sushi, to mogę jeść bez żadnych obaw, ale oczywiście ja się powstrzymuję mimo wszystko..wytrzymam jeszcze
Synuś urósł i to sporo, przekroczył już magiczną barierę 1kg i waży obecnie 1200! Wyniki i rozmiary jakby był 2 tygodnie starszy, ale lekarz powiedział, że wszystko może się jeszcze zmienić Mój maż już się cieszy, że na imieniny prezent będzie - ech:-)
Powiedział, że nie mam cukrzycy, ale to nie znaczy, że mogę obżerać się słodyczami - heh
Reszta wyników jak stwierdził nie powala na nogi, ale nie jest tragicznie, więc nadal mam brać to co brałam..
Na usg pięknie ssał paluszka, i później wrzucę zdjęcie.
Zapytałam o liczne klucia/bóle w kroczu, powiedział ze teraz to już tak będzie, bo mały jest ułożony główką i mocno napiera na macice a ta pociąga wiązadła, itd - w każdym razie nic niepokojącego, no chyba, żeby były to regularne bóle, kilka na godzinę - to mam dzwonić. Mówił jeszcze kilka rzeczy, ale teraz mi uciekły aa i też mówił, że z pamięciom na tym etapie kiepsko będzie
pipi fajnie, że malutka rozwija się prawidłowo, oby tak dalej! a do kogo chodzisz prywatnie? wiem, że Przygoda jest fajna, bo nawet mój lekarz mi ja proponował jako specjalistę od usg..
balkan super, że i u Ciebie wszystko w porządku, nie przejmuj się u mnie 2,5kg na plus..jakoś to będzie
kurde corin.Twoje sushi wygląda przecudnie, mniam, aż ślinka cieknie
psota, pipi mnie lekarz powiedział, że jeśli mam sprawdzona restaurację sushi, to mogę jeść bez żadnych obaw, ale oczywiście ja się powstrzymuję mimo wszystko..wytrzymam jeszcze
danuska
Fanka BB :)
o matko ale się dzisiaj rozgadałyście chyba godzinę nadrabiałam od wczoraj.
Miałam jakieś 15 str i nie wiem czy wszystko zapamiętałam co mam napisać. Jeśli kogoś pominę to z góry przepraszam i głaskam po brzusiu ;-)
Orchi, super że z Misią wszystko ok :-)
Anula, witaj kochana, :-)
Psotka, ciesze się, że takie dobre wyniki :-)
Corin, mi się podoba imię Ewa :-)
My niestety mieszkamy z moimi rodzicami i bratem... Zgadzam się z Wami dziewczyny, że chyba nikt z własnego wyboru nie decyduje się na taki układ. My na razie nie mamy szans na własne "m", a na wynajem nas nie stać i tak to się kręci. Jednak jakby mama była w złym stanie to zawsze bym ją przyjęła do siebie i teściową pewnie też.
Miałam jakieś 15 str i nie wiem czy wszystko zapamiętałam co mam napisać. Jeśli kogoś pominę to z góry przepraszam i głaskam po brzusiu ;-)
Orchi, super że z Misią wszystko ok :-)
Anula, witaj kochana, :-)
Psotka, ciesze się, że takie dobre wyniki :-)
Corin, mi się podoba imię Ewa :-)
My niestety mieszkamy z moimi rodzicami i bratem... Zgadzam się z Wami dziewczyny, że chyba nikt z własnego wyboru nie decyduje się na taki układ. My na razie nie mamy szans na własne "m", a na wynajem nas nie stać i tak to się kręci. Jednak jakby mama była w złym stanie to zawsze bym ją przyjęła do siebie i teściową pewnie też.
Marzena197235
patrycja kochana bardzo ci współczuje z powodu pracy wiem jak to jest ciezko jak maz nie pracuje i ciezko do kupy wszystko poskładac , co za czasy ze nie ma pracy ja jestem tym bardzo przerazona
sestina
Hej kochane,własnie jestem po Usg. Mała waży 780 gram, wsadzała stopki i kolanka do pysiaka, zdrowa i ruchliwa.Cieszę sie mega mocno Wyniki cukru dobre, krwi bdb. Ułożyła się poprzecznie więc mam dyskomfort w chodzeniu i wstawaniu z łózka, pani ginka też nie mogła nam ładnej foteczki strzelić z profilu. 3 D przez macice z przodku kiepskie, ładne nóżki i stópki widziałam jedynie w trojwymiarze
Psota ciesze się że ok.
Konwalianka- gratuluję silnego synulka
Corin łamiesz mi serce tym sushi- no nic muszę jakoś zdobyć bo uwielbiam
Psota ciesze się że ok.
Konwalianka- gratuluję silnego synulka
Corin łamiesz mi serce tym sushi- no nic muszę jakoś zdobyć bo uwielbiam
Patrycja bedzie dobrze zobaczysz jakos sie ulozy. U mojego w pracy tez niecikawie narazie jest ok a co bedzie w czerwcu nie wiemy też wiec narazie sie nie dokluje a mąż znajdzie pracę zobaczysz wszytsko sie ulozy musi. Wiem ze latwo sie mówi ale jakos życ trzeba!!! cmokam
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane ja dziś nie do życia ;/ całą noc nie spałam ( no dosłownie godzinke się zdrzemnęłam) po przyjęciu globulki miałam okropne pieczenie i tak calutką noc przeryczałam z bólu ale na szczęście jutro dostane inne... (40zł poszło w błoto)
Kochane gratuluje udanych wizyt
Orchi cieszę się że z malutką wszystko ok i jest zdrowiutka :*
Kochane gratuluje udanych wizyt
Orchi cieszę się że z malutką wszystko ok i jest zdrowiutka :*
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
Patrycja, zawsze gdy wydaje się, że jest beznadziejnie, okazuje się, ze nie jest tak źle.. na pewno się ułoży
sestinko, super, że masz zdrową córeczkę oraz że Ty bardzo dobrze wyszłaś w wynikach.. mała mówisz ułożona poprzecznie..hmm.. z jednej strony pośladki z drugiej możesz ja po główce głaskać
sestinko, super, że masz zdrową córeczkę oraz że Ty bardzo dobrze wyszłaś w wynikach.. mała mówisz ułożona poprzecznie..hmm.. z jednej strony pośladki z drugiej możesz ja po główce głaskać