reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Teśka mnie też boli lewa ale pewnie dlatego, że staram się spać na lewym boku cały czas.
Ja nie wierzę w horoskopy i nawet nie wiem jaki znak zodiaku jest w lipcu. a już kilka osób mnie o to pytało.

reklama
Teśka ciesze się ,że masz to za sobą ufffff ;-) A co do problemów z oddychaniem mialam to samo w nocy az sie przestraszyłam:baffled:
Widziałam ze pisałyscie wczesniej o tętnie i cisnieniu wiec u mnie cisnienie w normie ale tętno wiecznie przeszło 112:nerd: moze przez to..to moje samopoczucie jakieś do D....
Corin nie denerwuj się z tesciową na pewno wszystko Ok .

Ostatnia edycja:
kwoka 4kg, proszę Cię:) tyle to ja niemal przytyłam w ostatnim miesiącu, brzuch od miesiąca stoi na 99cm, waga na +7 do przodu
widzisz Teśka nie taki diabeł straszny jak go malują..
corin dasz radę no i nie stresuj się..nie ma co wybiegać wyobraźnią przed szereg - poczekaj na wieści od męża

Corin napewno wszystko dobrze z tesciowa,a tej glukozy tez nietrzeba sie bac u mnie poszlo nawet bez cytryny i nawet nic niezemdlilo ,ale to moze tez zalezy od tolerancji organizmu na slodkie ,ja to uwielbiam slodkie:-pchociaz teraz staram sie ograniczac.

Teśka a ja nie masakra .... nie przelkne takiej slodyczy ale grunt to nastawienie :)
Ciesze sie ze to masz za soba .... :)
Corin nie nerwuj sie tak .... Wszystko bedzie dobrze :* jakby nie bylo to i tak musi wyjsc to cholerne slonce !

Hej Mamuski i Bąbelki!!
tyle strony wyprodukowanych od wczoraj wieczór?? powariowały Baby Kochane. Doczytałam i połowe zapomniałam.
orchidea juhuuu!! super, ze Maleńka zdrowiutka!! a stopki moze bedzie miała za tatusiem.
psota, wydrusia, veronique buziam na dzien dobry:*
corin Ewunia bardzo ładnie:)
teska dobrze ze juz po tej glukozie, jednak nie taki diabeł straszny jak go maluja:)

reszte brzuchatek sciskam o taaak mocno na dzien dobry!

ja buszuje w necie, zamowiłam karuzele nad łózeczko, podgrzewacz - własnie licytuje, przescieradełka do łózeczka i butelke szklana - bo taka musze miec do szpitala.
no i kurka wodna po tych czopkach - jest lepiej:-):-):-) - krocze puszcza jupi!! wiec chyba szpital odchodzi w sina dal - po południu sie okaze bo bede dzwonic do gina.

Witajcie. Wogóle się nie wyspałam.
Ja też jeszcze nie miałam badania glukozy, ale podejrzewam że jak pójdę 18 kwietnia na wizytkę to napewno dostanę skierowanie na wykonanie tego świństwa. Ale myślę że jakoś pójdzie :-)

Dziewczyny ja to mam 102 cm w brzuszkku a waga uwaga 10 kg do przodu szok :szok:

czuję się jak słoniątko :wściekła/y:

reklama
Do góry