Veronique1986
Fanka BB :)
Masz racje ... ale naprawde jestes dzielna ... ja nawet przed ciaza... Panikowalam ... ale chyba nieco bardziej moze dlatego ze ja mialam moze nie problemy z serduszkiem ale z ukladem pokarmowym mialam za soba Gastroskopie ktora naprawde nie byla przyjemna ...i do tego cierpie ... na Emetofobie ... ( bardzo boje sie wymiotowac ) przyczyna tej fobii wziela sie stad ... BARDZO KOCHAM moja mame ale jak bylam dzieckiem pamietam to jak dzis mialam moze z 6 lat... cos mi "stanelo " na zoladku nie wiem co to bylo ... i pamietam ze mama mowila ze moze mi pomoc i wlozyla mi lyzeczke ... nie gleboko ale jednak wlozyla .. do buzi co wywolalo u mnie wymioty nigdy poznie jtego juz nie zrobila moze cierpialam bardzo z tego powodu ze po prostu nie potrafilam zwymiotowac a jak juz zaczelam to mam BARDZO silne odruchy wymiotne ... nie chce o tym rozpamietywac mysle ze moja mama chciala dobrze... stalo sie jak sie talo ...
Potem doszly inne komplikacje balam sie jesc po godzinie 18 z powodu takiego ze cos mi zaszkodzi i bede wymiotowac skonczylo sie 3 wizytami u psychologa... trudno mi bylo ale Pawel mi bardzo pomogl kilka razy naprawde musial mna potrzasnac i powiedziec "kobietko przestan myslec ze Ci niedobrze !!! WMAWIASZ SOBIE " co laczylo sie z tym ze jak naprawde bylo mi niedobrze to nikt mi nie wierzyl... ale teraz bardzo latwo to odroznic umiem przynajmniej staram sie uspokoic ...Kwoczko Pawel ... przynajmniej moj ma taki blysk w oku .. iz niczego zrobi cos ... GLOWA do interesow ... i biznesu ... to na pewno nie marzyciel ... a odwazny FACET ojj na pewno Twoj Pawelek bedzie miec ten Blysk HIhihihi zobaczysz W koncu kkazdy Pawelek to Diabelek
Mailuj ANIELE NIE JESTEM SAMA !!!! Hihihih dzieki Bogu mam nadzieje ze jutro mi bedzie lepiej ale wpyorbuje jeszcze z tym masazem
Potem doszly inne komplikacje balam sie jesc po godzinie 18 z powodu takiego ze cos mi zaszkodzi i bede wymiotowac skonczylo sie 3 wizytami u psychologa... trudno mi bylo ale Pawel mi bardzo pomogl kilka razy naprawde musial mna potrzasnac i powiedziec "kobietko przestan myslec ze Ci niedobrze !!! WMAWIASZ SOBIE " co laczylo sie z tym ze jak naprawde bylo mi niedobrze to nikt mi nie wierzyl... ale teraz bardzo latwo to odroznic umiem przynajmniej staram sie uspokoic ...Kwoczko Pawel ... przynajmniej moj ma taki blysk w oku .. iz niczego zrobi cos ... GLOWA do interesow ... i biznesu ... to na pewno nie marzyciel ... a odwazny FACET ojj na pewno Twoj Pawelek bedzie miec ten Blysk HIhihihi zobaczysz W koncu kkazdy Pawelek to Diabelek
Mailuj ANIELE NIE JESTEM SAMA !!!! Hihihih dzieki Bogu mam nadzieje ze jutro mi bedzie lepiej ale wpyorbuje jeszcze z tym masazem
Ostatnia edycja: