reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchi gratki :-) Cóż za stópki Szymon Majewski by padł ;-)
Mimi zorientuj się jakie obowiązują prawa pracy. Może trochę trzeba posymulować. Jakieś omdlenie w pracy, czy cos ;-) jak nie mozna uczciwie z dziadami, to trzeba po krasnoludzku;-)
Iwonuś może łatwiej kupić masażer ;-) Łatwiej go zrozumieć.
Konwalianka dopisuj się szybciutko, będzie nas 51 :-)
Ja właśnie wróciłam z kina. Było kino na obcasach. po prostu sikałam ze śmiechu. Dawno mi się to nie zdarzyło, film nazywa się Dzień Dobry TV i serdecznie polecam. Rozdawali też vouchery na darmowy zabieg żelowo-lakierowy na paznokcie i jakiś tam peeling. Nie wiem czy dobrze to piszę ale pójdę, a co;-) Dobrej nocki

reklama
No i my już sobie pospałyśmy :-D troszkę chociaż stron nadrobiłam ...:)
mimi faktycznie lipa a tą Twoją pracą ja jestem za słowami mailuj jak tak się nie da to trzeba inaczej to załatwić ;) mam nadzieję,że dasz radę i odpoczniesz od tej wrednej baby :*
mailuj taaa no właśnie chciałam fotke stopy i lipa pukała szybko i zdjęcia zamazane wychodziły :)
maqnio łoooo matko kochana ale masz tych leków ,ale Róża chociaż siedzi tam gdzie teraz jej miejsce :D:D będzie ok słonko !!!!
Iwonuś powaliłaś mnie deserem ale dobrze,że Tomek go nie widział,bo on straszny łasuch jest hihi
Sis noooo i synowa rośnie chociaż lekarz mówił,że jest taka akurat ani nie za gruba ani nie za chuda :-D
i te laseczki które ominęłam buziammmmmmmmm :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Cześć Orchidea!

Super, że Michalinka zdrowa i ruchliwa - no i od razu do Klubu Wielkiej Stopy możesz Ją zapisać.... :)

U nas dziś coś pochmurno z rańca - mam nadzieję, że padać nie będzie, bo mąż na motocyklu do pracy pojechał - ja dziś mam kontrolę u lekarza, ale bez USG...:( chyba znowu muszę się na jakieś nieplanowe, darmowe zapisać, bo kolejne dopiero w 32 tyg, czyli za 8 tyg.... :( chyba nie wytrzymam tyle bez oglądania Mateusza....

balkan kurcze a to nie robi Ci USG na każdej wizycie ??? Ja mam kolejna wizyte gdyby cos się działo 28 kwietnia a jak nie to mam przyjśc 5tego maja :) z badankami :) aaa z tym klubem kurcze ciekawi mnie ja mam 39 mąz 43 więc mała właśnie chyba serio dużą stopę będzie miała hihi
I daj znać koniecznie jak po wizycie !!! I u mnie pochmurno jakoś a zwlec się musze z łóżka.. :D

Witajcie z rana :-)

Dziewczyny wczoraj wizytujace, cieszę sie z wami ze wszystko w porządku :-)
Orchi, stopka imponujaca :-)
mailuj, nie jestem pewna czy te żele na paznokciach będą ci się trzymaly. Dowiedz sie zanim zaczną ci piłować płytki, bo szkoda paznokci. Z tego co wiem to podczas miesiaczki nie powinno się nakladac bo odpadają, a co do ciąży pewności nie mam.

Muszę cos zjeść bo aż mnie skręca z głodu :-)
U nas zmienia sie koncepcja imienia dla malutkiej. Aż mi juz głupio cokolwiek pisać/mówic na ten temat :baffled:

witajcie mamuśki,

orchi bardzo dobre wieści, ważne, że malutkiej dobrze w brzuszku i wszystko jest w porządku
mailuj super, też mi się marzy taki wypad aby się odstresować, a i pewnie trzeba korzystać z niewielu uciech życia :)
balkan ja chodzę do dwóch lekarzy, właśnie po to aby być na bieżąco co do tego czy z małym wszystko ok. mój prowadzący gin robi usg co wizytę, ale ten drugi tylko sprawdza bicie serduszka - zawsze to coś.. a już dzisiaj zobaczę swojego chłopca - jupi!
corin do dnia narodzin możesz do woli zmieniać imię:) ważne aby Wam się podobało i do małej pasowało :)

pogoda faktycznie kiepska, oby się nie rozpadało gdy będę jechała do lekarza.. trzymacie się ciepło

Orchidea, no niestety nie mam USG na każdej wizycie - na szczęście mam abonament w Limie, to pojdę zrobić dodatkowe - wcześniej się na planowe USG nie zapiszę, bo to kupę kasy kosztuje - ale jak ktoś jest taka panikarą jak ja, to sobie musiałam takich lekarzy wybrać........

Corin, a co tam za wstyd z tym imieniem - to wcale nie łatwa decyzja - będzie rzutować potem na całe życie Waszego dziecka....

a co do paznokci to po wspaniałym okresie wzmocnienia teraz musiałam wszystkie do króciutkich ściąć - może się jeszcze poprawią....

Corin mów jak z tym imieniem ;-) Przecież u każdego może się jeszcze zmienić. Mój Krzyś nie jest też ostateczny
ja sobie w ciąży robiłam już żele i się ślicznie trzymały . A mi zrobią takie pseudo żele tzn- lakiero- żel do którego się płytki nie piłuje .
Konwalianka jak masz multikino blisko to seanse są raz w miesiącu

Ostatnia edycja:
wstyd, wstyd, bo co z kim gadam to inne imię na tapecie. Jakby sie te osoby zgadały ze sobą to w najlepszym wypadku wyjdę na niezrównoważoną :-D Tylko tu wpisałam Milenkę i to imię wisi
Ponieważ mój maż nie doknca akceptuje to imię to ciągle myslimy. I wczoraj wpadla mi do głowy Ewunia, Ewa... i po raz pierwszy małż się nie krzywił - więc kto wie...

Mailuj, no to super że się trzymały. Tej metody zelowo-lakierowej nie znam, fajnie ze nie trzeba ścierać do niej płytki.

reklama
Dzień dobry Mamusie i Maleństwa:)

No to sobie dzisiaj nie pospałam, o 5 obudził mnie synuś, pukaliśmy do siebie do 5:30 i zaraz zadzwonił budzik mojego męża, pojechał dzisiaj do Wawy. Ale dzięki temu zobaczyłam dokument na religia TV o 6:35;)) Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam… arbuza;)

Sis, bardzo się cieszę, że malutka jest akuratna i cudnie rośnie:) Wiedziałam, że wszystko będzie super! Buuuuuuuuzi ogromniaste:***

Balkan, Konwalianka, trzymam kciuki za wizyty!

Corin, jeszcze macie 3 miesiące na zmianę imienia;) Szczerze, to Ewa bardziej mi się podoba, niż Milenka:)

Ostatnia edycja:
Do góry