reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, nie z pustym żołądkiem, bo będziesz w nim miała glukozę - nie zemdlejesz (chyba, że masz takie skłonności), bo poziom cukru raczej Ci po glukozie nie spadnie... :) chyba Weronika pisała, że przez swoje negatywne nastawienie nie była w stanie przejśc tego badania, a ono nie jest jakoś wybitnie straszne.... więc głowa do góry....

własnie słyszałam, że mój mąż podjeżdża.... muszę pozory jakiegoś zajęcia zacząć stwarzać... :)

reklama
któraś dziewczynka pisała... ale z moją sklerozą już nie pamiętam, że ma ból rzeber, ja też tak mam mój maluszek cały czas kopie tam ehh... taki urok.

Dziś śniła mi się Corin dziwne bo nigdy się nie widziałyśmy a tu proszę taki sen :-D

Kto ma ochotę na taki deserek???

Hej Mamuśki. Chciałam tylko powiadomić Was, że przez jakieś 2 tygodnie nie będę miała internetu - przeprowadzka. Proszę więc o cierpliwość jeśli chodzi o aktualizacje listy. Piszcie na pw, a jak już znów będę miała kontakt ze światem, wszystkie nowe informacje zamieszczę w tabelce.
Pozdrawiam Was serdecznie :*

reklama
Do góry