reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
heledorka ja z tego wszystkiego nie dopisałam się do listy lipcówek - pw już poszło :)ale tutaj pyszności prezentujecie.. ja niestety staram się ograniczać, bo ten mój wątpliwy wynik glukozy..oby to nie była cukrzyca

ja oglądam film na polsacie..

oj kochane ja też uciekam... plecki mnie bolą pora rozprostować :-) mąż mnie nie chce masować, bo mówi "...że ciągle mi mało i ciągle mi nie dogodzi , że na niego krzycze i że robi wszystko nie tak..."ehhh... pora wymienić go na nowszy model he he :-D

Dobranoc papatki :-)

Wędrusiu-to super wiadomości-bardzo sie ciesze!!!!!!!!

mimi-współczuje ci bo to naprawde jest przykre jak jakas kretynka wydziera się na ciebie-nie wiem jak jest prawo za granicą.Ja dostałam zwolnienie od razu.Mam nadzieje że ci jakoś się ułoży i będzie ok...

mapnio-bardzo ci spółczuje branie tylu leków-ale już nie długo.Dobrze że ci pomagają...

psota-napewno będzie dobrze-czekam na wiesci...

Kolorowych snów!!!!

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie..odglądam usta usta..lubię to heh

Ja dzis segregowałam ciuszki dla małej i stwiedziłam, że już nic a nic nie mogę kupować! bo sie nie pomieszczę z wszystkim..jak narazie malutkich ciuszków dosć, potem bedzie czas na takie większe:):)

Pozdrawiam wszystkie pominięte, bo nawet nie wiem co której odpisać...a i dziękuje za odpowiedzi z tym ciemnym moczem:):)

reklama
Kochane przepraszam,że tak późno jestem :* u nas wszystko super :D:D córcia nadal jest córcią !!!!!!!!!!!! huraaaaaaaaa :D:D waży 608g stópka ma 5cm :D z żołądeczkiem te.z jest ok... a u mnie szyjka w porządku macica bardzo wysoko już ph mi pochwy sprawdzał i jest super :d także jest ok tylko mała jak narazie ma ułożenie miednicowe i mam nadzieję,że to się zmieni a moje kłucia hmm no akurat na mój pęcherz ciśnie Misia swoje zgrabne stópeczki hihi i dlatego tak boli :d leków nie mam przepisanych spacery wskazane mam nawet :d nooo to chyba tyle :D

Do góry