reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Wydrusiu kochana cieszę się Twoim szczęściem, to fajnie że jest wszystko Ok oby tak dalej :-)
w końcu dodałam resztę fotek z moich zakupów :-)
w końcu dodałam resztę fotek z moich zakupów :-)
maqnio
Mamusia Różyczki
Wydrusiu nie mogło byc inaczej - mój Zięciulek musi byc okazem zdrowia!! :*
maqnio
Mamusia Różyczki
psota hihi a co ma byc kochana?? - bedzie okaz zdrowia, nie ma innej opcji!!! pewnie orchi sie niebawem pojawi.
balkan
Fanka BB :)
Wydrusia, super, że z Miłoszkiem wszystko OK - ale dlaczego znowu masz badań nie znieść?
Maqnio, współczuję tony leków, bo ja nie znoszę brać lekarstw, ale to wszystko dla Różyczki....
Mimi, przestudiuj może dokładnie kodeks pracy kraju, w którym mieszkasz, żebyś dokładnie wiedziała, jakie masz przywileje i co możesz egzekwować... z tym zwolnieniem rzeczywiście kicha, jak nie masz wskazań - i obyś ich nie miała (w sensie zdrowotnym).... spróbuj sie może jakoś z tą szefową dogadać - wiem, że nie z każdym można, ale można zawsze spróbować...
a więcej już zapomniałam, co miałam napisać....
Orchi pisała, ze ok. 21 się dopiero pojawi.... ale wiadomo, że będzie dobrze....!
Maqnio, współczuję tony leków, bo ja nie znoszę brać lekarstw, ale to wszystko dla Różyczki....
Mimi, przestudiuj może dokładnie kodeks pracy kraju, w którym mieszkasz, żebyś dokładnie wiedziała, jakie masz przywileje i co możesz egzekwować... z tym zwolnieniem rzeczywiście kicha, jak nie masz wskazań - i obyś ich nie miała (w sensie zdrowotnym).... spróbuj sie może jakoś z tą szefową dogadać - wiem, że nie z każdym można, ale można zawsze spróbować...
a więcej już zapomniałam, co miałam napisać....
Orchi pisała, ze ok. 21 się dopiero pojawi.... ale wiadomo, że będzie dobrze....!
balkan
Fanka BB :)
ależ mnie leń ogarnął.... muszę raptem 2 talerze i patelnię umyć i zrobić mężowi kanapki na jutro, a jakoś nie mogę się z kanapy podnieść.... a mąż, ogarnięty wiosennym przesileniem, stwierdził, że może pojedzie przejechać się na motocyklu.... i pojechał.... a ja znowu sama... ale mu pozwoliłam - co ma się chłop w domu męczyć....
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Balkan hi hi jedyny postrach to glukoza nie wyobrazam sobie z pustym żołądkiem biegać