reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
wisieńka teraz musi byc z górki:)
Idę poleżec, miło się klika ale plecki sztywnieją;) Włączę jakis filmik i będę robic nic;)

Ostatnia edycja:
no to widzisz wisieńko coś mnie jednak ominęło :-) i szczerze mówiąc też planuję kolejną ciążę, jak wszystko się ułoży
psotko sama widzisz nie każdy ma zaszczyt dostąpić takich dolegliwości

u mnie na wsi, pod W-wą także piękne słoneczko

ale żeście się rozpisały!!!

w Warszawie piękna pogoda, a mi sie wszystko udało załatwić odebrać dowód rejestracyjny, dowód osobisty, odebrałam wyniki - i nie mam cukrzycy i wogóle wyglądają całkiem nieźle, ale na bazarku nadal nie ma młodej kapusty - a i ziemniako nie wyglądają na polskie.... :( za to kupiłam zachwalanego przez Was arbuza....

Wydrusia, Orchidea, trzymam kciuki za wizyty!

Co do dolegliwości to mi w pierwszym trymestrze było bez przerwy niedobrze, ale chyba tylko 3 razy wymiotowałam - a teraz nic i oby tak zostało....

Siemanko :-) u mnie dziś piękne słoneczko za oknem.

Odnośnie przebiegu ciąży z moją córeczką znacznie lepiej się czułam, brak jakich kolwiek oznak ciążowych, natomiast teraz mdłości, straszny ból głowy, ciągłe zmęczenie...

Ja uważam że imię dziecku powinno dawać się jedno ale to jest tylko moje zdanie. Zresztą odnośnie naszego synka jeszcze się nie zdecydowaliśmy bo ja chcę Adrian a on Sebastian, zresztą jakbyśmy dali dwa to żadne znas nie zgodzi się aby to które wybraliśmy było na drugim miejscu.

Dziewczyny które wam się lepiej podoba..???

Ja odpadłam o 9 i dopiero niedawno się obudziłam. Dzisiaj mam dzień NICNIEROBIENIA bo się jakoś słabo czuję.

Trzymam kciuki Wydruś i Orchi &&&&

Co do imion to My oboje mamy po dwa i postanowiliśmy, że Mała też będzie tak miała.

reklama
Iwonuś, mi się bardziej podoba Sebastian, zresztą mam lepsze skojarzenia.... :) ale to Wy musicie zdecydować....

ja też wolę jedno imię - ja mam dwa - pierwsze piękne - Małgorzata, a drugie - Agnieszka - przepraszam wszystkie Agnieszki, ale ja swojego drugiego imienia nie znoszę i nawet miałam kiedyś plan, żeby je zmienić - z drugiej strony za dużo kasy to kosztuje dla imienia, którego i tak się nie używa....

Sestina, to zazdroszę Ci tej 'wsi' mazowieckiej.... :) i pod względem warzyw i wogóle - miastowy ze mnie człowiek, ale zawsze za miasto ciągnęło....

Do góry