reklama
sestina
Fanka BB :)
W sumie to się śmieję ż e"wieś", ze względu ze juz warzywka mamy. Mieszkancow 30 tyś więc miasteczko. Ale znamy się tu jak na wsiSestina, to zazdroszę Ci tej 'wsi' mazowieckiej.... i pod względem warzyw i wogóle - miastowy ze mnie człowiek, ale zawsze za miasto ciągnęło....
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Wydrussiu, orchidea trzymam kciukasy za dzisiejszą wizytkę :-)
balkan dzieki :-)
balkan dzieki :-)
katerina84
Iwonus mi sie bardziej podoba Adrianek i gdybym miala miec synka tak bym dala Ale Sebastian to mój drugi typ wiec ciezko wybrac...
Co do imion to chyba tez dam tylko jedno. Ja mam dwa, tak jak moi bracia, rodzice, maz itp i uważam je za zbedne (nie urażajac nikogo), bo i tak do niczego nie służą...
Poza tym jak je wybrac - np jesli mam drugie imie, które bardzo mi się podoba, to nie chce go dawac jako drugie, bo moze kiedys bede miala kolejna córeczkę i wtedy tak dam jej na imie, a tak to juz byloby zajęte. Ale kombinuje, nie ma co
Co do imion to chyba tez dam tylko jedno. Ja mam dwa, tak jak moi bracia, rodzice, maz itp i uważam je za zbedne (nie urażajac nikogo), bo i tak do niczego nie służą...
Poza tym jak je wybrac - np jesli mam drugie imie, które bardzo mi się podoba, to nie chce go dawac jako drugie, bo moze kiedys bede miala kolejna córeczkę i wtedy tak dam jej na imie, a tak to juz byloby zajęte. Ale kombinuje, nie ma co
Corin
Mama Trójki :)
Siemanko
Zresztą odnośnie naszego synka jeszcze się nie zdecydowaliśmy bo ja chcę Adrian a on Sebastian, zresztą jakbyśmy dali dwa to żadne znas nie zgodzi się aby to które wybraliśmy było na drugim miejscu.
Dziewczyny które wam się lepiej podoba..???
Zdecydowanie Sebastian, z wiadomych względów ;-)
Ale Adriana też bralismy pod uwagę w tej ciąży teraz :-)
maqnio
Mamusia Różyczki
maqnio
Mamusia Różyczki
orchi no dokładnie i tak wymiary sa orientacyjne. najwazniejsze jest zdrowko maluszków
danuska
Maqnio, dzięki za info no to jedną mamy z głowy . Super, że Miłek zdrowiutki :-)
EDIT; oj Ty Maqnio czemu zmieniłaś tego bananka? :> tak mnie rozbawił
EDIT; oj Ty Maqnio czemu zmieniłaś tego bananka? :> tak mnie rozbawił
reklama
Wisieńka
Juz ugotowałam. Obiad dziwny jest. Na gust ciązowy jarzynówka, pulpety z sosikiem pomidorkowo- smietankowym, makaron kolorowy i fasolka szparagowa z bułeczką
psotka, sestinka ja juz się przyzwyczaiłam. Nauczyło mnie to, ze kazda ciąża inna bo z Mackiem czułam sie rewelacyjnie całą ciążę
psotka, sestinka ja juz się przyzwyczaiłam. Nauczyło mnie to, ze kazda ciąża inna bo z Mackiem czułam sie rewelacyjnie całą ciążę