reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dziewczyny jak korzystacie z facebooka to zobaczcie w aplikacji Księga imion i zdrobnień jak można wydziwiać zdrobnienia od Waszych wybranych imionek:)kapitalne niektóre

reklama
Sestina, to zazdroszę Ci tej 'wsi' mazowieckiej.... :) i pod względem warzyw i wogóle - miastowy ze mnie człowiek, ale zawsze za miasto ciągnęło....
W sumie to się śmieję ż e"wieś", ze względu ze juz warzywka mamy. Mieszkancow 30 tyś więc miasteczko. Ale znamy się tu jak na wsi;)

Iwonus mi sie bardziej podoba Adrianek i gdybym miala miec synka tak bym dala :) Ale Sebastian to mój drugi typ wiec ciezko wybrac... ;)
Co do imion to chyba tez dam tylko jedno. Ja mam dwa, tak jak moi bracia, rodzice, maz itp i uważam je za zbedne (nie urażajac nikogo), bo i tak do niczego nie służą...
Poza tym jak je wybrac - np jesli mam drugie imie, które bardzo mi się podoba, to nie chce go dawac jako drugie, bo moze kiedys bede miala kolejna córeczkę i wtedy tak dam jej na imie, a tak to juz byloby zajęte. Ale kombinuje, nie ma co :-p

Siemanko

Zresztą odnośnie naszego synka jeszcze się nie zdecydowaliśmy bo ja chcę Adrian a on Sebastian, zresztą jakbyśmy dali dwa to żadne znas nie zgodzi się aby to które wybraliśmy było na drugim miejscu.

Dziewczyny które wam się lepiej podoba..???

Zdecydowanie Sebastian, z wiadomych względów ;-)
Ale Adriana też bralismy pod uwagę w tej ciąży teraz :-)

Brzuchatki wiadomosci od Wydrusi: Miłoszek piekny, zdrowy, machał łapkami, buzke otwierał, wazy ok. 700 g, tylko główka z pomiarów wychodzi nieco mniejsza, ale gin kazał sie nie przejmowac. No i siusiaka mamusi nie pokazał.reszte Niczka opowie jak wróci i fotke wstawi:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Juz ugotowałam. Obiad dziwny jest. Na gust ciązowy jarzynówka, pulpety z sosikiem pomidorkowo- smietankowym, makaron kolorowy i fasolka szparagowa z bułeczką:-D
psotka, sestinka ja juz się przyzwyczaiłam. Nauczyło mnie to, ze kazda ciąża inna bo z Mackiem czułam sie rewelacyjnie całą ciążę

Do góry