reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
danuska to był bananek?? boze to ja mam slepote ciazową..bo mnie sie jakos tak wydawało ze to.....prezerwatywa i dlatego zmieniłamzaraz zmienie.
wisienka jejku co za pycha obiadek!! eh ci twoi faceci maja z Toba bosko!
wisienka jejku co za pycha obiadek!! eh ci twoi faceci maja z Toba bosko!
danuska
Fanka BB :)
Maqnio, o kurcze a może to ja ślepa jestem ? teraz już sama nie wiem co to, ale ustalmy wersję, że to bananek tańczący na cześć Miłka
maqnio
Mamusia Różyczki
danuska dokładnie - i niech tak zostanie
konwalianka
Mały bąbelek
no to odkryłam kolejny nieciekawy objaw, może Wy tez tak macie? wcześniej żebra normalnie mnie bolały, ale od dwóch dni zaobserwowałam także dziwne "mrowienie" żeber, szczególnie gdy się np. schylam, leżę na lewym lub prawym boku.. to uczucie jest nie do zniesienia..uspokaja się tylko gdy leżę na wznak albo bardzo prosto siedzę.. ma któraś z Was coś takiego? to straszne uczucie
obiadek pyszny.. a mnie się tak nie chce gotować, dzisiaj tylko ogórkową zrobiłam i spaghetti z wczoraj będzie.. dobrze, że mój Paweł nie jest wymagający
obiadek pyszny.. a mnie się tak nie chce gotować, dzisiaj tylko ogórkową zrobiłam i spaghetti z wczoraj będzie.. dobrze, że mój Paweł nie jest wymagający
Wisieńka
Heh Maqnio i zero docenienia
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
No wisienka to wpadam na obiad szykuj talerzyk, bo ja miałam pomidoróweczkę a na drugie udko pieczone ziemniaczki z koperkiem i sałatę w śmietanie, ale jeszcze się nie najadłam jakiś żarłok ze mnie ;-)
Dziewczynki w końcu dodałam fotki moich zakupów dla maluszka, na razie tylko troche ale myślę że cdn...:-) buziaczki
Dziewczynki w końcu dodałam fotki moich zakupów dla maluszka, na razie tylko troche ale myślę że cdn...:-) buziaczki
Wisieńka
Iwonus wpadaj ja zawsze gotuję za duzo
reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
wisienko dzia z zaproszonko już jadę :-)
psotka dlaczego twoim zdaniem są makabryczne?
psotka dlaczego twoim zdaniem są makabryczne?