reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ooo, szybko sie dziewczyny uwinęły :-) super :-)
Sebek wyłączył myślenie a w dodatku jeszcze wszelkie zahamowania. Mieliśmy powazną rozmowę wczoraj, mam nadzieje że skumał co i jak. Potem cały czas chodził przy mnie i miał łzy w oczach, bo widział co sie ze mna dzieje. Żal mi go było strasznie bo obwiniał sie i to bylo widać i choc to faktycznie z nerwów przez niego to tłumaczyłam mu ze to nie jego wina.

Maqnio, teraz doczytałam. Leż dziewczyno i mam nadzieję że u ciebie juz lepiej niż wczoraj.

reklama
Veroniqueja biorę od początkui lekarz mówił, że dobrze, bo kwas foliowy dziecku nie zaszkodzi, dodatkowo na noc biorę biofer folic, więc ja tego kwasu łykam całkiem sporo

mailuj
córce na pewno poszło bardzo dobrze, mój siostrzeniec też dzisiaj się zmagał z tym egzaminem

mailuj taki juz los matek stresowac sie musimy za nasze "maleństwa":sorry2: Moja córka dzis 1 raz poszła w wyższych butach dumna jak paw.A ze moje maleństwo ma 172 cm wzrostu plus wyższe buciki w taki czy inny sposób poczułam sie dzis jak beczułkowaty krasnoludek:dry: Pierwszy powazny egzamin trzeba będzie to jakoś uczcić.
A co do wizyty ja mam w czwartek
Corin co się dziwić dziecku ze coś mu sie wylączylo wystarczy spojrzec na większośc dorosłych. Dziecko jak coś przeskrobie robi to w miare nieswiadomie ....grunt,że wyciągnął z tego wnioski .

Ostatnia edycja:
wydrusia ja dopiero wieczorkiem musze czekac na męża aż wróci z pracy :):) pewnie dotrę przed 21 do domciu :D
margeritka hihi określenie znalazłaś niezłe "beczułkowaty krasnoludek" :-D jak to mówiła mi moja mama jak rosłam .. ja idę w dól Ty do góry ale nigdy za podpórkę mnie nie miej ale za podporę :D:D

Ostatnia edycja:
Tutaj byla u doktora ... :( byla w 11 tygodniu i nie sprawdzil tej przeziernosci powiedzial ze poki co wszystko dobrze i ma sie poddac opiece tam w holandii bo oni maja bardzo dobry system :|
Moja siostra ma 31 lat... w przeciagu tej 11 tygodniowej ciazy juz 5 razy plamila :/ i oni wHolandii twierdza ze to normalne ... :/

konwalianka a to dziekuje za pomoc bo myslalam ze kwas foliowy bierze sie tylko do pewnego okresu i to wszystko :| ale dziekuje za rozjasnianie mej przyciemnionej mozgownicy :)

Orchideo a widzisz co ja mam jej mowic jak ona caly czas w stresie pierwsze 3 tygodnie to ona w ogole nie wiedziala czy za 5 minut z tego plamienia nie rozwinie sie miesiaczka :( przez cala ciaze przysluguja jej 3 badania usg :/ i nie zajmuje sie nia lekarz... tylko polozne ... WIEC nie wiem czy ten system jest dobry :/ Juz wczoraj o tym rozmawialam zMaqnio ... ze moj lekarz na przyklad jak ja ide do mojej Ginki to z 30 -35 minut siedze ... i nie trwa to ... 10 minut ani tez na zasadzie odwal sie ... ;/moge zapytac o wszystko !!!!! I jestem bardzo zadowolona z mojej Ginki :)
A tak apropo ktos mi mowil o problemach z jezykiem cos sie stalo ?

Weronika wspólczuje siostrze zmartwien i tego,że ma prowadzic zagrożoną ciąze w Holandii z tego co wiem tam nie ratuja ciązy przed 26 tyg:dry: nastawiają sie na naturalną selekcje. Chyba ze ma polskiego lekarza wtedy moze inaczej .

reklama
No dokladnie i Margeritko zebys wiedziala nawet tak jej powiedziala polozna ze .... powaznie traktuja ciaze po 26 tygodniu dlatego ...ze moze dojsc do wczesnego poronienia na co oni nie maja wplywu ... :| jak ja to slyszalam jak onami mowila to ZGROZA jak z horroru ja bym nie mogla mieszkac w takim panstwie za jasna cholere ! :(

Do góry