reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Żeby nie pominąć żadnej, przeżywającej egzamin ze swoją pociechą, mamy napiszę ogólne, że trzymamy z Dawidkiem OoOoooOooOoOoo TAK mocno kciuki za Wasze dzieci!!! :)

Uciekam na śnaidanko do babci, a później muszę gdzieś kupić rastopy ciążowe;)

reklama
Hej dziewczyny porannie!chociaz wedlug waszego wstawanie to juz nie takie porannie:-)sestnko a ja jutro ide na glukoze jakos to bendzie chociaz ide w ciemno :tak:3mam kciuki za te dziewczyny ktore maja dzis wizyty ,niepamietam kto ,wybaczcie.konwalijko gratuluje 3 trymestru!

orchidea no właśnie już się zadeklarował, wczoraj stwierdził, że "jestem nieodpowiedzialna", że wogóle o tym myślę - hmm.. aż mnie to zabolało nie ma co, ale skoro się wyrywa, niech myje, a jest co, bo aż 12 okien, z czego 4 od podłogi do sufitu :-)

margerita, ja aż boję się na wagę stanąć, jutro chwila prawdy

sestina, ja też jutro na wizytę i już się doczekać nie mogę, a muszę cały dzień wytrwać, bo też z Pawłem na każdą jedziemy..ciekawa i ja jestem jak maluszek urósł.. już ostatnio był spory :)

Teśka - zalezy naprawdę od wrażliwości na słodkie. Nie powala ale spokojnie, nieduzymi łykami ale tez nie rozkoszując się to wchodzi.Myślę ze mozna i w trakcie plasterkiem cytryny zagryzc i po jak mdli.Po jak na koniec polizałam cytrynę to juz nic nie było czuc posmaku "lukru" .Aha , i nie pobierali mi krwi przed, tylko po glukozie, inaczej niz myslałam

Hej Babelki te duze i te w brzuszkach!!!
dziekuje za wszystkie ciepłe słowka wsparcia:*:*:* ogladałam wczoraj apocalytpto i pół nocy mi sie sniło, ze mnie tak gonia, masakra!
dzis ciutenke lepiej...ale chyba złapałam jakas infekcje bo teraz oprócz bólu, jeszcze piecze - bomba.
wydrusiu mocno trzymam &&& o taaakkkk mocno za wizyte:*
psota:* biedny ten Twój jezorek, oby antybiotyk pomógł:* ja stwierdziłam, ze co do wstawania to po prostu nie moge tyłka podnosic nawet na chwlie, w ta niedziele przekleta pochodziłam po domu moze z 10 min. - i mam teraz za swoje.
orchidea &&&&&&&&&&&& tak mooooocno zacisniete za pomyslna wizyte:* a ta przygoda w markecie - straszna...
mailuj, margeritka &&&&&&&&&&&& za Wasze dzieciaczki:)
corin lez kobitko jak najwiecej, zeby brzuszek był spokojny i co tam Sebol zmajstrował?

cała reszte cieplutko witam!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć Bąbelki :-))
Chciałam się Was zapytać ... kurczę skonczyły mi się witaminki .... Mama Falvit :) i nie chcialam kupowac koljnbego opakowania bo posiadam w domku nowe opakowanie Feminatal N i nie wiem czy moge brac spokojnie ten Feminatal F no bo pocoma sie zmarrnowac jak mam cale nowe opakowanie :) ...tylko ze w skladzie tego Feminatalu N jest kwas foliowy i nie wiem Feminatal N - O produkcie . Maqnio :-* zagladalas do skrzynki ? No ja z tych nerwow bylam dzisiaj na poczcie i Pani powiedziala ze przesylka maxymalnie do dzisiaj powinna dojsc :D jak melzus wroci niej zobaczy czy w skrzyneczce nic niema

Ostatnia edycja:
Hmmm,to troche dziwne ze przed niepobieraja bo jak oni porownaja:confused:no ale to pewnie zalezy gdzie,mnie benda musieli i przed pobrac bo mam skierowanie tez do ogolnego badania krwi,

reklama
Niczka no i co z siostra Kochana?
margeritka od niedzieli tak mnie krocze boli, jakby miało za chwile peknac, dzwoniłam wczoraj do gina, przepisał mi od dzis kolejne prochy rozkurczowe i jak do jutra nie pusci to znowu chce mnie wziac do szpitala:(

Do góry