reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Bedzie myusiala zrobic ten test Pappa ... :/
No ale wiesz to sie nie liczy byle bby wiedziec ze ten maluszek jest zdrowy...
A dlaczego doktor tutaj w polsce nie zmierzyl tego nie mam pojecia :| hmmm moze tak jak rozmaw3ialysmy wczoraj rzeczywiscie tak sie ruszal ze :/ byl problem ze zlapaniem tego :( odcinka ...
Jutro wizyta z Pedzlem u weterynarza... a ja chyba udam sie do lekarza bo mnie od dwoch dni w nocy tak kolana bola jabym nadwyrezyla i to chyba stawy... :( nie wiem co to jest wiem ze jak poduszke mi wypadnie to boli jak jasny gwint :(

reklama
maqnio ja wiem ,że Ty masz szew itd ale chciałabym Cię chociaż z lekka uspokoić ja w ciązy z synem mialam takie bóle w kroczu ze wstac nie mogłam i o niczym to nie świadczyło .Trzeba być dobrej mysli. Kurcze wspólczuje Ci naprawde :*

margeritka dzieki Kochana:*staram sie byc dobrej mysli, nie wiem moze za bardzo panikuje...w kazdym razie stwirdziłam, ze chocby sie waliło i paliło tylka z łózka nie podnosze.
Nika oby Pedzelek wyzdrowiał, a test na pewno wyjdzie poprawny:)

maqnio każda z nas by panikowała..martwienie się o maluszka to jak najbardziej normalna sprawa.Zobacz jaką Ty masz powazną sytuację a z jakimi ja czasami bzdetami wylatuje:dry:Masz rację leż i w ogóle nie wstawaj.
Corin dziękuję córka własnie zadzwoniła,że juz po wszystkim.

Maqnio, ma nadzieję, że żadne kataklizmu z łóżka Cię nie wygonią, więc leż......

idę na długi spacer - napierw odebrać dowód rejestracyjny i osobisty (jak już będzie), resztę badań, a potem zakupy.....

Veronika, nie wiem, co z siostrą, ale test Pappa trzeba robić w tym samym dniu co USG, bo te badania idą w parze, a poza tym ten test to czysta statystyka - ja sama robiłam, żeby mieć święty spokój, ale sama znam przypadek, gdzie USG i Pappa wyszedł kiepsko, a dzieciak zdrowy, jak ryba....

Wlasnie dzwonila Nika, głos ma jakby przebiegła maraton ale w miarę zadowolona. Dzięki za wszystkie kciukasy. Corin super ,że pamiętalaś. Sebek pewnie wyłaczył na moment myślnie, ale mu wróci. takie stany to podobno normalne w tym wieku.
Margaretko już się nie stresuj :-)
Maqnio poleżysz i będzi lepiej
Psotka a może lody na język pomogą?
Veronique jedz bez obaw
Konwalianka urósł na pewno w sam raz :-)
Ja wizytę mam dopiero 20 więc terqaz trzymam kciuki za Wasze. Jutro szkoła rodzenia :-)

reklama
Do góry