reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wydrusia dzięki kochana :*:*:*
dodi ojjj tam jak pójdziesz jutro to przecież wyniki i tak będziesz miała do piątku :) noo jedź pogoń ich tam na budowie hihi a co do moczu to no nie ja właśnie dzis odebrałam wynik wyszło mi przejrzysty,ale kolor moczu zależy od tegp też co jesz więc spokojnie kochana ;)
katerinka kurcze no ja coraz częściej sobie i Tomkowi powtarzam,że coraz mniej czasu ale przeżywała chyba będe 2 tygodnie przed :) narazie jest ok :D

reklama
wydrusiu, orchi normalnie denerwuje sie razem z Wami - tak a propo wizyt, meldujcie sie jak tylko wrócicie:)
kurka ale Wam zazdroszcze szkół rodzenia eh...a moj małz jeszcze bardziej - tak mu zalezało zeby chodzic, tak sobie mysle ze jedyne wyjscie zeby chociaz czegos sie nauczyc to kupienie moze jakiejs płytki z cwiczeniami.

maqnio a może dowiedz się czy nie ma takiej opcji że w ramach szkoły może do was połozna przyjść kilka razy? chyba kiedyś słyszałam o takim rozwiązaniu - w końcu nie tak mało jest leżących przyszłych mam - a zawsze to coś....

Pippi no ja właśnie w Lux Medzie bede miala robiona. Glukoze mi dala polozna zaraz po wypisaniu skierowania przez gin ale nie zapytalam jak z tym przyrzadzeniem.. ;)
Ja tez po tych pierwszych zajeciach jestem jakas spokojniejsza i mniej sie boje.
A powiedz mi Ty juz wiesz co masz w brzusiu bo przez ten remont nie bylo mnie ponad dwa tygodnie i niestety nie nadrobilam wszystkiego i nie wiem.. :confused: A obstawialam u Ciebie syneczka ;-) U Orchidei i Corin moje prognozy sie sprawdzily.. :tak:

pipi a wiesz ze popytam moze sie uda, tylko tak sobie mysle czy to ma sens skoro ja i tak tylko w pozycji horyzontalnej moge byc, z drugiej strony musze pogadac z jakas połozna - niech sie wypowie.

katerina a wiem już :-) nie wytrzymałam i poszłam na dodatkowe usg
i.... w moim przypadku nie zgadłaś (ale na pocieszenie - nikt nie zgadł oprócz mojego męża, który się upierał przy swojej wersji od początku i miał rację ;-)) - będziemy mieć córeczkę :-D

maqnio - ćwiczenia ćiwczeniami - wiadomo, że nie możesz i już - to nie najważniejsze (chociaż w mojej książce " W oczekiwaniu na dziecko" jest chyba nawet jakiś rozdział o takich mini-ćwiczeniach w łóżku, no ale to tylko pod kontrolą lekarza), ale myślę, że można właśnie pogadać, w końcu dużą część stanowią na tych zajęciach też informacje, co, jak, kiedy... nie zawsze jest czas (i pamięć;-)) żeby wypytać o wszystko lekarza na wizycie, poza tym to położna raczej będzie przy porodzie...

Ostatnia edycja:
dodi- z rana miewam ciemniejszy mocz. chyb anormalne. A apropos gazu i piecyka- zależy jaki masz ale mozna go wyłączać i zawsze dziennie kilka godzin poboru oszczędzic

reklama
Katerinko, ja robiłam obciążenie glukozą w lux medzie, tam Ci panie wszystko przygotują, sama, jeśli chcesz, wciskasz tylko cytrynkę:) Mi to smakowało, wiem, jestem inna;)

Do góry