reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mimi - nic się nie martw, badanie na pewno będzie w porządku

balkan - ja też robie w limie badania, mimo, że nie chodzę tam do lekarza

orchidea, mimi - mój maluszek coś ostatnio mało kopie, ale się za to często przeciąga..tak mi się wydaje przynajmniej, cały brzuch przy tym wariuje

anulka nie ma lekko, ale napewno dobrze się skończy

u mnie jeszcze słoneczko świeci, ale niestety trzeba dzisiaj zza okienka, trzeba się kurować

reklama
Hej Mamuski!!
jestem wykonczona dniem wczorajszym, byli tescie - fajnie bo miałam towarzystwo i czas szybciej zleciał, jedzonka w lodowce a tydzien i co najwazniejsze - wielka szafa wkoncu stoi:-) z drugiej strony czesciej sie wczoraj podnosilam i mam za swoje - krocze tam mnie naparza ze szok. jak sie nie wylyzuje dzwonie do gina, bo nie wiem co robic..eh, a poza tym pogoda obrzydliwie jesienna, ciemno, szaro, buro. Dobrze ze Niuńka skacze to mi humor poprawia:)
siostruniu:*:*:* mam nadzieje, ze humorek Ci szybciutko wróci:*i usciskaj mocno Anulke, z drugiej strony dobrze niech lezy - ma przynajmniej fachowa opieke, powiedz jej kochana ze tesknimy i czekamy za nia i dzidziusiem!
orchi :* bidulko tak z pełnym pecherzem latac:)
psotka niech sie babinka dzielnie trzyma tulam mocno:*
wisienka ciuszki przecudne!! bidulko Ty sie masz z tymi haftami, oby chociaz Emilka Ci sie odwdzieczyła i była grzeczniutka jak sie urodzi za to Twoje złe samopoczucie!
konwalianka ja tez zauwazyłam ostatnio, ze Mała czesciej sie rozciaga i przemieszcza niz kopie - to duzo przyjemniejsze niz kopniaczki, czasem tak fajnie mam w jednym np. miejscu twardszy brzuch i czuje ze tam jest któras z czesci tego małego, słodkiego ciałeczka:-)
mailuj &&&& za Niczke sciskamy z Rózyczka!
mimi głowa do gory bedzie tylko dobrze, nie ma innej opcji!:happy2:
reszte mamusiek i bobasków sciskam na dobry dzien!!

Ostatnia edycja:
mailuj odprężaj się i relaksuj a kciukaski za Nikę ściskamy &&&&&&&& :*
maqnio ano latałam,ale udało się wstrzymać dziś już 3 kupiłam więc teraz nie będę niemile zaskoczona hihihi daj znać koniecznie co gin powiedział i musi być dobrze :*:*:*:**: poprostu leż i nie ruszaj się kurcze
i dla wszystkich śląskie słoneczko które praży od rana balkonik i okienko otwarte,bo takie ciepło
2vd2lqq.jpg

witajcie w ten piękny poranek

uff wreszcie was doczytałam po weekendzie, a czytam odkąd wstałam czyli od 10 :-) nawet się jeszcze nie ubrałam, ale co wolno mi, w końcu jestem od dziś na zasłużonym zwolnieniu! chociaż powiem wam, na razie jakoś mi z tym dziwnie, cały czas myślę, co tam w pracy i na tel. służbowy zerkam, czy nikt nie dzwonił ;-) ale nic, odzwyczaję się, w końcu sama chciałam, muszę tylko sobie jakieś zajęcie znaleźć

właśnie co do piżamek - ja akrat jestem z sekcji "koszulkowej" - nie znoszę spać w spodniach, nawet koszulkę muszę mieć przed kolano, bo nie znoszę jak mi się coś w nocy plącze między nogami... hmmm śmiesznie zabrzmiało;-) ta seria co dodi podesłałaś link sexi flexi mi się podoba, muszę się rozejrzeć do karmienia

siedziałam trcohę na krześle i zaczął mnie kręgosłup na dole pobolewać:baffled:- przesiadłam się na piłkę i jak ręką odjął! dziewczyny na bolące kręgosłupy polecam gorąco te wielkie piły - i do siedzenia i do ćwiczeń, rewelacja! nie wiem czy to od tego, że od jakichś 3 msc tylko na tym siedzę i w pracy i w domu, ale nie mam z kręgosłupem żadnych problemów - w nocy śpię jak dziecko, bez żadnych poduszek czy specjalnego układania

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w tem pochmurny poranek...
Ja już byłam na dworku ale chłodno u nas.
Nie wchodziłam na neta. w weekend i teraz nie nadrobie was.Mnie w sobote bolał brzuch po lewej stronie i miałam jechac na pogotowie ale wziełam Większą dawke Luteiny i pod wieczór mnie przeszło_Od dzisjaj już nie biore Luteiny mam nadzieje że nic się nie będzie dziac!!!!!!!!!

mapnio-koniecznie daj znac...

Do góry