reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mimi moja to się ostatnimi dniami szaleju najadła chyba :D:D:D od rana buszuje ,że aż mnie pobolewa kurcze :D brzuszek mi nawrywa raz z prawej raz z lewej hihi superrr to uczucie jest nie wiem jak po porodzie sie do płaskiego brzucha przyzwyczaje hihi
sestinka mmmm kapuśniaczek taki bym zjadła ale narobiłaś mi smaka :):)
balkan ja znów bym sie odezwała nawet w sklepie,ale taki osiedlowy sklepik to i 6 osób po chlebek zazwyczaj wpada więc jakoś stać dałam radę :D:D

reklama
no z młodej kapusty będę jadła tej wiosny pierwszy raz
A propos najedzenia się szaleju:) przez maleństwa- ja wczoraj zasnęłam na kanapie koło 23 i śni mi się coś pięknie i nagle w tym śnie mówię do małża- chodź szybko , wreszcie zobaczysz jak mocno kopie, aż mnie brzuch boli- on na to ( nadal we śnie) - no to przekręć się na bok jak cię boli - no to się przekręcam i jęczę bo nadal boli- w tym momencie otwieram oczy ( już naprawdę:) i jęczę a brzuch skopany jak nie wiem pod pępkiem i boli- okazało się że jak zasnęłam to z lewego boku przekręciłam się na wznak i mała tak waliła bo chyba jej wygodnie nie było a poza tym 23-24 to jej pora aktywności:)

Ostatnia edycja:
Nie no załamałam się właśnie nie wiem czy któraś z Was ma tvn włączony mówią o najdroższych daniach świata i jestem w szoku !!1 LOdy za uwaga 70.000 tyś z 50 karatowym złotem kuźwa mać a jeden gram kawy za 920zł jednak lody mnie przeraziły przecież za to można dwa domy mieć szokkkkk

Hej Kochane ja już dziś od 7 się męczę :( taka jakaś niespokojna jestem i wciąż mam łzy w oczach a nie wiem od czego :( przyjechała znajoma w córeczką na kilka dni wiec jakoś zleci

Czesc DZiewczyny
Ja się dopiero obudzilam i zaczelam dzien od batonika z Lidla, dobrze, że jest malutki;-) Ale cicho bo wstyd. Ja dziś mam małe spa. \idę na pedicure i woskowanie nóg. Muszę się zrelaksowac bo NIka ma jutro egzamin na kobiec szkoły podstawowej. Kurka, ale ja mam dojrzałe dziecko...

Mailuj witaj :** ja zaczynam dzień o jogurtu codziennie :) to dziś odprężysz się troszkę :) pewnie trzeba korzystać :) a dzieciaczki szybko rosną :) trzymamy kciuki za Niczke :)
Pisze właśnie z Anulka jest załamana bo musi tam leżeć :( Bidulka :( w środe ma mieć badanie i wtedy zobacza kiedy wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Wydrusia ja własnie dzis nie bardzo się czuję. Znowu mnie mdli i haftam. Mam nadzieje, ze u Anulki bedzie juz lepiej i lepiej i ją wypuszczą.
Majluj ja zaczełam od mleka bo wstałam ze zgagą a skonczyłam na hafcie... Ech zycie. Ja bym chetnie wybrała się na masaż ale dla ciężarnych to musiałabym pojechac do Wro a nie chce mi się ruszać i ba, nie mogę z tymi haftami

Na watek o ubrankach wstawiłam linki z ciuszkami co Pol wylicytował na alle. Wczoraj wklejałam i tu ale może nie widziałyście sliczności dla naszej Emisi. Ostrzegam przed laka zombi

Do góry