reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Konwalijka, ponieważ lepiej zapobiegać niż leczyć, to jak możesz to zostań w łóżku - pij mleko z miodem, czy wodę z miodem i cytryną - byle nie za gorącą - jakaś kanapeczka z czosnkiem też by się przydała....

co do snów, to choć jestem specjalistką od wybitnie idiotycznych snów, to ich znaczenia nie znam - dla mnie sny nie mają znaczenia - to jedynie odbicie naszych myśli - tylko czasami nieco splątanych.... :)

reklama
no i lipa z moich badan dziś;( poszłam rano do apteki, kupiłam glukozę i postanowiłam iść do innej przychodni niz zazwyczaj, która zawozi krew do naszego miejskiego szpitala więc wyniki byłyby już dziś( potrzebowałam dodatkowo zrobic płatne badania na hormony). Zlazłam się i okazało się że to już nie aktualne, że gdzieś do innego lab wywożą i nie robią płatnych badań . No to myślę- trudno wracam do swojej " starej" przychodni gdzie mogę zapłacic za hormony i zrobić glukozę i resztę. No ale przecież ZAPOMNIAŁAM o siusiu!No i stwierdziłam ze jak mam dwa razy latać ( a juz po jednym spacerze sie zmordowałam) to juz jutro pojdę z wszystkim heh.I taka dziś moja urzekająca historia. Plusem jest to że kupiłam sobie to co miałam aktualnie ochotę na śniadanko:)

Ostatnia edycja:
Witajcie!hehe sestina dobre.Mnie wczoraj chcieli odeslac z kwitkiem z badań ale nakrzyczalam odpowiednio i przyjęli mnie.Kurczę nie po to człowiek się zapisuje wcześniej by mu potem powiedzieli przyjdź jutro.Ciekawe jakie będą wyniki za kilka dni,mam nadzieję,ze nie mam cukrzycy.W tym tyg jeszcze czeka mnie echo serca maluszka,ale się boję czy wszystko jest ok.

balkan na szczęście nikogo nie było ;) dłużej w sklepowej kolejce stałam niż przy zabiegowym hihi ;)
konwalianka no niesamowite masz sny ja ostatnio padam jak "pies Pluto" i nic mi się już nie śniło od jakiegoś czasu ...
sestinka uuuu kurde to faktycznie lipa troszkę ,ale jak miałabyś latać codziennie to masz rację jeden dzień w tą czy w tą nie zaszkodzi już ;)
Mimi nie martw się pewnie jest wszystko ok ;) :* ale kciukaski zaciskam z moją Michasią :* &&&&&&

Orchi dziękuję kochana.W sumie trzeba być dobrej mysli. Jak Wasze maluszki,kopią?mój się już obudził i daje znać:)

zjadłam pyszne grahameczki i żeby nie było za zdrowo to zapchałam czekoladą truskawkową ( zniknęła szybki jakoś?:))To taki domowy test na glukozę;)hiih
Kupiłam rano młodą kapustkę, koperek i marchewkę;) Będzie zupka:)

Ostatnia edycja:
Sestina, no to rzeczywiście przekombinowałaś - przynajmniej śniadanie miałaś pyszne :)

Orchidea, no to super, bo choć asertywna jestem bardzo, to nie lubię się przepychać w kolejce - na razie wykorzystuję to wyłacznie w przychodni....

Mimi, zdziwiły mnie te Twoje badania w niedzielę, ale dziwne, że wyniki za kilka dni - u mnie już są późno, bo zazwyczaj na następny dzień (zależy, czego to badanie), a jak robiłam wcześniej w Limie obok pracy rano, to już po południu miałam wyniki....

Balkan nie mieszkam w PL a u nas tydzień zaczyna się w niedzielę:) wczoraj pielęgniarki powiedziały mi,ze badania będą za 2-3 dni,badania na cukrzycę:)

reklama
Do góry