reklama
Dzień dobry kochane :*:*:* ja właśnie sie nieźle załatwiłam zapomniałam o kubeczku na siusiu i teraz z pęcherzem pełnym czekam aż aptekę od 8ej otworzą pójdę i znów wrócę do domu żeby kubeczek wyparzyć echh kurcze a tak weekendos zleciał fajniusio chociaż w łóżku ...
buziam wszystkie :*:*:*:*
buziam wszystkie :*:*:*:*
konwalianka
Mały bąbelek
witajcie mamuśki,
orchidea, ja też kiedyś tak zrobiłam, ale mam fajną pielęgniarkę, gdzie chodzę i kiedyś jej opowiedziałam, to powiedziała, że jeśli to nie na posiew, to mogę do słoiczka (kiedyś tylko tak się mocz oddawało) a później najwyżej przelać - może mało higieniczne, ale przynajmniej nie musisz się męczyć:-)
orchidea, ja też kiedyś tak zrobiłam, ale mam fajną pielęgniarkę, gdzie chodzę i kiedyś jej opowiedziałam, to powiedziała, że jeśli to nie na posiew, to mogę do słoiczka (kiedyś tylko tak się mocz oddawało) a później najwyżej przelać - może mało higieniczne, ale przynajmniej nie musisz się męczyć:-)
konwalianka dzięki kochana ,ale nawet małego słoiczka nie mam w domku,bo ja wyrzucam wszystkie więc problem bym miała i tak i tak ale już pęcherz opróżniony zjem teraz spokojnie i pójdę zanieśc siuśki ale jaka ulga hihi się zrobiła
balkan
Fanka BB :)
no to Orchidea, współczuję biegać do apteki z pełnym pęcherzem.... ja zawsze biorę pojemniczki z przychodni - u mnie dają za darmo....
a wogóle witam Was serdecznie poweekendowo - u mnie jeszcze sliczne słoneczko, ale po południu ma padać....
zmierzyłam się rano i zwarzyłam no i przybył mi kolejny centymetr - już 101 cm i kolejny kilogram - już 7 na plus....
a wogóle witam Was serdecznie poweekendowo - u mnie jeszcze sliczne słoneczko, ale po południu ma padać....
zmierzyłam się rano i zwarzyłam no i przybył mi kolejny centymetr - już 101 cm i kolejny kilogram - już 7 na plus....
balkan :*:*:*: z rana ano widzisz ja nawet płacę za strzykawkę i igłę u siebie w przychodni więc dziwię się na co te składki idą moje kochana dobrze,że mam pod nosem aptekę i przychodnię bo inaczej bym chyba się posikała hihi
ja jutro się dowiem ile na + mi poszło od ostatniej wizyty ... a w brzusiu mam 90cm ..co do słonka to i u mnie świeci ale właśnie coś nadają popołudniu deszcze oby źle przewidywali
ja jutro się dowiem ile na + mi poszło od ostatniej wizyty ... a w brzusiu mam 90cm ..co do słonka to i u mnie świeci ale właśnie coś nadają popołudniu deszcze oby źle przewidywali
balkan
ja się wogóle nie zastanawiam nad składkami, bo wolę się nie denerwować....
myślałam, że mi więcej w pasie przybędzie, bo ostatnio mnie skóra wokół pępka bolała i wygląda na to, że mi się pępek troszkę spłycił.... planowałam nie przytyć w ciąży więcej niż 10 - 12 kg - mam nadzieję, że mi się uda....
myślałam, że mi więcej w pasie przybędzie, bo ostatnio mnie skóra wokół pępka bolała i wygląda na to, że mi się pępek troszkę spłycił.... planowałam nie przytyć w ciąży więcej niż 10 - 12 kg - mam nadzieję, że mi się uda....
Plan masz superrr tylko czy tak się da ?? Chociaż myślę,że od naszego odżywiania też to zależy .. a z tym pępkiem to ja już nie wiem mnie czasem tam ciągnie i mam taki brązowawy naokoło jakbym delikatnie opaliła go ...
dobra lecę zjadłam idę myć ząbki i mam nadzieję,że wejdę bez kolejki .. będę niebawem :*:*
dobra lecę zjadłam idę myć ząbki i mam nadzieję,że wejdę bez kolejki .. będę niebawem :*:*
balkan
Orchidea, pamiętaj najważniejsza asertywność - pytasz się, kto jest pierwszy w kolejce i mówisz jestem w ciąży, na czczo i czy Pan/Pani mnie przepuści - zazwyczaj działa...
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
balkan, orchidea pod wpływem Waszych pomiarów i ja zmierzyłam brzuszek i widzę, że od miesiąca nic się nie zmieniło, nadal 99cm.. co do wagi - mam nadzieję, że też tak jest , ja najwięcej przytyłam na etapie 5/6 miesiąc - nawet 4kg! na początku zupełnie nic, a nawet schudłam.. też chciałabym mieć założenie, że max 12kg, ale jestem realistką i jak uda mi się zamknąć w 15kg to będę przeszczęśliwa.. a póki co - ograniczam słodycze..ostatnio coś mnie na nie ochota wzięła, a na początku ciąży nie mogłam nawet na nie patrzeć
PS. obudziłam się dzisiaj z bólem gardła i bolącą głową - mam nadzieję, że nic mnie nie łapie..
aa i przypomniało mi się, jak opisywałyście sny, więc dzisiaj mi się śniło, że zdawałam egzamin, ale jakiś dziwny był, bo miał być z historii, a ja nie planowałam iść na studia związane z historią, więc mój egzamin miał polegać na operacji brzucha, a że byłam już w 36 tygodniu, to pytam ich czy by nie mogli od razu cesarki zrobić, bo to za jednym zamachem by poszło, ale nie chcieli się zgodzić No i o co tu chodzi?? :-)
PS. obudziłam się dzisiaj z bólem gardła i bolącą głową - mam nadzieję, że nic mnie nie łapie..
aa i przypomniało mi się, jak opisywałyście sny, więc dzisiaj mi się śniło, że zdawałam egzamin, ale jakiś dziwny był, bo miał być z historii, a ja nie planowałam iść na studia związane z historią, więc mój egzamin miał polegać na operacji brzucha, a że byłam już w 36 tygodniu, to pytam ich czy by nie mogli od razu cesarki zrobić, bo to za jednym zamachem by poszło, ale nie chcieli się zgodzić No i o co tu chodzi?? :-)