reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

aha
no wlasnie mi sie bardziej chyba podoba vulcano niż jungle echh,,,, wiesz nie wiem czy nie czekac jeszcze.....ale boje sie ze juz nie bedzie w promo. Bo tak lukam to na zimę byly wyprzedaże a na lato chyba nie ma co liczyć
X run jest wlasnie za 1300zl z gondolą i sie wacham.. napisalam do nich zobacze co odp z tą torbą..... a fotelik tez kupujecie? do kompletu?

reklama
Corin dzięki za radę..w sumie nie pomyslałam o tym.. jeszcze nie widziałam ich na żywca..właśnie mnie te 3 koła odstraszają, bo tak to bym sie przejechała go zobaczyc..no ale chyba poczekam na inna okazję..moja koleżanka ma taki wozeczek, ale 4 kołowy i sobie chwali, tymbardziej że gondola naprawdę duża 86cm.. no jeszcze sie rozglądne:):)

oki kochane uciekam w kimkę! milych snów i drapki dla brzuszków!!!! Rano do pracy i do laryngologa na kontrol mego ucha.......... cmoki i buziam!!!!!!!!!!!!!!!1

Wisienko, super te rzeczy, a maż jeszcze bardziej, że sam wpadł na pomysł kupna:):) mój sam nic takiego by nie wymyslił:)
Sztywne te wózeczki mówicie.. no jednak w ciemno nie bede kupować i przejde sie do sklepu zobaczyć..o ile bedą u mnie mieli takie:)

dodi no oczywiscie pytał mnie czy się podobają.:-D Sporo ich ale do 6m.Jeśli chodzi o tego implasta to są bardziej sztywne od niego wózki a ja go porównuję do takiego z wahaczami typu matita czy balerina a one sa jak masełko. Ale za to ten bolder jest przepiekny.

Dobrze, że pytał, ale i tak sa sliczne, wszystkie malusie ubranka są takie ,sliczne:):):)
NO marita i balerina sa w mojej ulubionej trójce:) musze nad tym pomyslec...bo nie umiem sie zdecydować na żaden

dodi widziałas może te nowe Balleriny??? Mają duzo udogodnień i fajną cenę za to.

Babyactive

a wybór wzorów tez ogromny. Ja mam jeszcze ten plus, ze we Wro jest sklep patronacki i za 3w1 1050zł. A taka cena to luxus. najwyżej potem dokupiłabym jakąs lekką spacerówkę. No i te ich gondolki to jest fajna sprawa , takie duże, składają się na płasko. Z minusów to waga i nieprzekładana rączka. Chociaz rączka to wazniejsza dla mnie w spacerówce.

reklama
Do góry