reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

morgenrood niom to wlasnie najgorsze ....odezwać się ja dobrze ze chodze do pracki.... tyle mego bo bym oslupiala sama w domku... u nas slonko swieci ladnie wczoraj bylo ble... i padalo lekko

reklama
No nadrobiłam te stronki od wczoraj żescie troszkę naskrobały :D:D ja nadal leżę i mnie coś trafia a słyszę jak w kuchni Tomek naczynia myje i obiad robi nie nawidze takiej bezczynności kurdeeee
sis uuu to nieźle sikałaś w nocy hihi ja wstałam dop[iero na siusiu po 6tej rano a po ósmej już mamcia zadzwoniła jak się czuję buziaki dla Dawidka no i dla Ciebie :*:*:*
zuzu mój odkąd jesteśmy razem tylko na Wigilię chodzi no bo tam mają wtedy z szefem rozliczenia podpisywanie papierów itd ale jak jedzi na 16 to o 19 jest już w domku a tak razem wychodziliśmy on sam z kolegami nigdy jakoś woli ze mną siedzieć niż w z kumplami więc może serio rozmowa pomoże Wam żebyś nie czuła się samotn,ale pociesz się tym,że ja tutaj nie mam nikogo oprócz Niego,cała rodzinka moja mieszka prawie 300km od nas więc ja już przywykłam do tego ;) :*:*
A co do listy to już mam i ja zrobioną i jak cokolwiek uda mi się kupić to odhaczam hihi
buziaki dla wszystkich słodkie :*:*:*

dzień doberek:)
Widzę że "męzowski" temacik na tapecie. Mój też wczoraj wyszedł z kolegami, ale muszę powiedzieć że nawet sama go zachęciłam bo jest mega domatorem i zazwyczaj jak wychodzimy to do wspólnych znajomych.Więc prrzyszedł ok 1, nawet w pionie;) ale musiał w łóżku z talerzem kanapek (no bo po piwie ssie w żołądku heh) opowiedziec mi szczegółowo o problemach małżeńskich naszego wspólnego kolegi ehhh. A potem chrapanie na potęgę ;(

heheh moj wrocil po 23 ale tez w kuchni pol godz bo dojadal po piwie hehheh chyba cos w tym jest..ze zssanie wlączone. Oj on tez czesto nie wychodzi a czsami razem.... tylko plan byl inny czekalam na niego na week ja w domku mam free i nie lubie jak zminiają sie plany.... i dlatego mialam dolka ale ciagle mu mówie ze czuje sie samotna ale praca musi byc niestety dobrze ze jest! bo w naszej miejscowości to uuuu ciązko z nia.

Dzieńdoberek!
Ale ładna pogoda...... A jeszcze niedawno aż nie chciało się nawet przez okno wyjzeć.. Super, że się tak pięknie robi :-)
Któras wczoraj pisala o wyprawie do ZOO - tez mam zamiar odwiedzić zwierzątka, może za jakis tydzień.. :tak:

kurcze jadlam po 8 i już od godz glodna jestem walę do kuchni coś se zrobić jesć... wczoraj mialam zrobc makaron ze szpinakiem w sosie serowym.... heehh ale nie zdązylam bo poszlam do mamy na ruskie pierogi.... a dzis maż bedzie po 16 wiec obiadek zjemy wiec znów nie zrobie dziś a tak chodzi za mną.... ide se zjesc bialego serka ze swoim szczypiorkiem juz tak fajnie wyrósl... a Wy co planujecie dziś na obiadek??

reklama
Do góry