reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ooo kluchy.... ja robilam jakis misiąc temu... wlaśnie zajdalam se troszkę przydalo by się wyskoczyć do sklepu ale mam lenia..... bo chlebek się skończyl po nocnym mataronie meża heeh i mojego dzis od rana ciągle jem... nigy tak nie mialam ze jestem ciągle glodna heheeh chyba musze się zaczać pilnować

reklama
Witajcie kochane.
Zuzu, wudrusia a ile w wadze na plus. Ja się ostatnio martwię bo nie tyję i nie mam apetytu. Przytyłam jakieś 6,5 no może 7 kg i dalej ani rusz.Mam zachciany i napady głodu ale to sporadycznie a tak naprawdę to jem bo wiem, ze powinnam. A zachciany to raczej zdrowe na owoce i warzywka.

Wydrussia masz rację, też bym chętnie pospacerowała z wózeczkiem :-) Właśnie tydzień temu kupiliśmy już z mężem tylko bez fotelika na razie. Zdecydowalismy się na X-landera XA w kolorze Rocky (szaro-żółty). Tak by było fajnie już z dzidzią wyjść na dworek..... :tak:

Hej Wisienka! :)
Ja juz przytyłam ponad 8kg :szok::zawstydzona/y: Mimo, że staram sie uważać, a słodycze to w ogole baardzo rzadko.. Podobno najbardziej tyje sie w ostatnich miesiącach. Aż się boję z jaka wagą skończę...:-(

katarina a ja się martwię, ze za mało, z tego co wczoraj wyczytałam to 8kg u ciebie nie jest źle. Najwięcej powinnaś przytyć w II trymestrze. Martwi mnie raczej moje 6,5 kg i tylko 1,5 od ostatniej wizyty 1 marca:szok:

Wisienko ja zaczynalam na wadze 56,5 kg 21 marca bylam u gina waga byla 60,7 a dziś 3 kwiecien i waga ta sama wiec spokojnie ja jeszcze mniej wychodzi na to przytylam od ciebie, nie martwmy się bedzie dobrze moje kolezanki przybraly ok 8 kg w calej ciazy i urodzily zdrowe ponad 3 kg dzieci spokojnie. U mnie przytycie to tylko brzuch no ii troszki piersi takie pelne moze rozmiar większe.... spoko damy radę. Ja sie nie przejmuje... ale zaczynam wlasnie od kilku dniu czuc gloda.... moze ze siedze teraz w domku i nudy to sie jesc chce
Katerina fajnie ze x- lander ja poluję na też x landera ale runa z racji ze ja aktywna i no wózeczek leciutki..... teraz byla fajna promo spaceróka gondola kocyk spiwwoek torba parasola itp fajan za 1200zl a juz nie ma kolor jungle.... i zla bylam ze nie kupilam, bo teraz jest vulcano i droższy i nie ma parasolki i torby a sama wiesz ile dodatki kosztują.... ech... zla na siebie samą jestem ale może sie uda aaaaaaaaaaa i na allegro jest wypżedaż fotelików do x landera za 215 zl plus adaptery kolo 40 zl wiec mozecie kupić sobie jak juz macie kolor wiesz jaki

reklama
Zuzu dzieki za podpowiedz co do fotelików ;-)Ja własnie też trafiłam na promo dlatego juz kupiliśmy bo w sumie sporo czasu jest, ale odkad wybralismy model to mój Mariusz polował na allegro na jaka atrakcyjna oferte i sie udalo :-) A dodatki masz rację - strasznie drogie, sama parasolka chyba 80zł a taka duża torba 150! :confused:
Wisienka - Ty sie ciesz jesli chodzi o wage, bo moje kolezanki jak opowiadały do dokładnie tak samo szły z wagą jak Ty, niektóre nawet mniej dlatego to ja sie przejmuję swoimi kg... :baffled: Chociaż ostatnio też wolniej przybieram na wadze, to dobrze :-p

Do góry