reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
za to ja dziś robię sushi.... właśnie zobaczyłam, że nie mam octu ryżowego - spróbuję zastąpić zwykłym - zobaczę, co wyjdzie.... :) a sama robię, bo wiem z czego i wiem, że nie ma tam surowej ryby albo wędzonej na zimno....

a na obiad były polędwiczki wieprzowe w marynacie miodowo - musztardowej - pycha!!!
balkan widzę że gusta mamy jednakowe:) a poledwiczki w tej wersji i w wersji ze sliwkami i odrobina wina to moje dwie specjalności:) Sushi zadowoliłam się wegetariańskim:(nie to samo ale zawsze...

Ostatnia edycja:
też mi sie podobał..no ale tak czy siak, jestem zmuszona kupować dziewczęce:):) rozmiarówki tez ma różne.. no i dość znanych firm ma te ubranka i niedrogo w sumie wychodzi:)

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny... ale mam dziś dolka juz 2 tyg tak wiecznie sama mijam sie z męzem.... a jak on ma wolny wieczór to wychodzi...... czuje sie niedowartosciowana..... a nie jestem tak nauczona ze wiecznie sama... dobrze ze chocaz do pracy chodze bo bym chyba oslupiala i zdziwaczala......... tez bede uciekac w kimkę.... cmoki dla WAS i Brzuszków

zuzu, nie smuć się :-) tylko opiernicz męża, z moim kiedys tez tak było..może nie często ale było.. porozmawiajcie i na pewno sobie wyjaśnicie..
może pocieszy cię to, że ja mojego nie mam przez calutki miesiąc ani na chwilkę..i to na okrągło tak...

też juz uciekam spać.. dobrej nocki wszystkim

Ostatnia edycja:
witam mamuśki w ten niedzielny poranek..

zuzu, nie przejmuj się, faktycznie wydaje się, że rozmowa może wiele tutaj zdziałać.. ja też mam doła z powodu samotności.. całe dnie sama..mąż w pracy, czasem wychodzi na piwo z kolegami, jak mówię mu, że pojadę do rodziców na tydzień lub dwa, to narzeka, że chce go zostawić i żebym tego nie robiła, bo nie wyobraża sobie domu pustego.. ech..ale jak ja sama w domu siedzę, to nie widzi tego już.. porozmawiaj z mężem, powiedz co czujesz, niech znajdzie rozwiązanie...

życzę Wam dzisiaj dużo słonecznych chwil i licznych kopnięć od maluszków (mój właśnie mnie obudził, heh - wiercipięta)

reklama
Dodi Misia no wlasnie myślalam o Tobie że ty to masz....... i tez czekasz.... z utsęsknieniem na męża. Konwalianka już mu wyklad zrobilam heheh powiedzialam co mysle...... My się ciagle mijamy .... moj az tak nie chodzi często mocno, wiem ze tez na smyczy nie można..... 2 razy w tyg chodzi grać w pilke... a on wie wczoraj bylo spontaniczne pępkowe... kolegi którego ja tez znam w miare dobrze.... ale ja się odwięczę mu hehe już niecny plan zrobilam heehh z dzieckiem zostanie na caly dzień , sciągnę pokarm i pojde do "spa" heheh. Nie no juz taka świnka nie bede,,,, ale wczoraj mialam dolka bo czekalam po szkoleniu na niego pozniej poszedl w noge grac i się napalilam na wspólny wieczór a tu bach zmiana planów... to najgorsze... ale dziś juz jest ok. Wyprawilam go na szkolenie i kolo 16 powinen być.... slonko świeci ladnie za oknem i nie mam zamiaru se dziś psuć humorku!
Zaraz robie liste wyprawkową i kosztu zeby juz wiedziec co kupowac na raty.....

Ostatnia edycja:
Do góry