reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Tez na nie patrzałam, to muszę pomyśleć o nich:)
Ja w sumie wole koszulkę i gaciochy, zamiast koszul, ale do szpitala jakieś też musze mieć więc ze dwie pewnie kupie:) dzięki
Mam juz kilka typów w obserwowanych aukcjach, tylko muszę jeszcze dokladnie popatrzeć i wybrać jaka chce

Uciekam sie myjkać bo chyba naprawdę zgniję:)

tu gdzie ja bede rodzic to do porodu szpital daje koszule a swoje trzeba miec na potem do karmienia i chodzenia. połozna mi mowiła ze jesli chce to do porodu tez moge miec swoja ale szkoda bo ona potem i tak do wyrzucenia.

ja to zmarzlak jestem - jeszcze pod koszule ubieram spodnie od pizamy:-)
wisienka pizamka słodka

Ostatnia edycja:
ooo ja to dla siebie nic jeszcze nie kupilam bo nie wiem jaki rozmiar mam patrzeć.... heheh i glupieje....
Oki kochane biorę się do roboty kurze podlogi i styka no i gary w kuchni i pobieznie lazienkę i walę do rodziców.. mąż mnie odbierze jak bedzie wracal kolo 17-18 bo tak siedze i dumam i dumam i znalazlam fają wirynkę nad komode zeby byla na mase pojemna.... oto link tylko kolor wenge Witryna wisząca WLH51 - Portal dopasowany do Twojego Domu | Inspirujemy doradzamy upiększamy | FORTESTYLE.pl

Ja mam roblem z koszulami. Raz - rozmiar, dwa - wkurzaja mnie wszystkie z rysuneczkami. Kurcze, czy to że wlaśnie urodziłam dziecko musi zmuszac mnie do tego żebym zakladala koszulkę z zyrafkami? wrrrr Niestety cieżko znaleśc coś dla karmiących bez tych infantylnych rysuneczków. W końcu kupiłam zwykle koszule z krótkim rękawem i rozpinane od szyji aż pod mostek.

Od rana wzieliśmy sie z dzieciakami za sprzątanie. Sa obłedni. Zostawili mi tylko podłogi do umycia :-D Nie pozwolili nic tknąć, fakt ze kurze pościerali omijając to co stoi na szafkach ;-) ale pościerali, poprawie jak pójdą spać ;-)
Obiadek wstawiłam juz na jutro, zaraz ide się kąpać, a potem kłade się na rogówce i bede leżeć i pachnieć i na męża czekać :-D On juz w powietrzu :-) Za 40 min ląduje w katowicach :-D Potem jeszcze 2 godzinki na dojazd do domu i się w końcu zobaczymy :-D

reklama
o widzisz ja sie biore za sprzatanie pol godz myśle ze mi zejdzie...... bo to bedzie express,,, i zrobie sobie makaron ze szpinaczkiem dziś.... na obiadek.///// zjadlam śliwkę ale mam zgagę heeh az maly kopie... oki mykam bo nie zacznę wogóle heh

Do góry