reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio naparwdę wtedy nakręcamy się strasznie dlatego teraz odpuściłam,bo każda z nas ma inne ciało a może połowa naszych szkrabów wyjdzie po terminie ;) nic nie jest wiadomo ,po drugie jak czytam ,że w 8smym miesiącu się okna myje to czego się tutaj dziwić,że i dziecko szybciej chce wyjśc :)

reklama
maqnio ja chcialam z męzem jechać obejrzeć łóżeczka na żywo najpierw bo nie wiem na jakie sie zdecydować:)

orchi no bedzie sie musiala przyzwyczaić bo przecież nie będziemy z A wieczorami siedzieć i patrzeć w ściane:)

orchidea swiete słowa!! kazda z Nas ma inny organizm i inaczej przechodzi ciaze - nie ma sie porównywac z innymi ciezarówkami:-)
dodi ja zamówiłam w ciemno, wiec cholercia nie wiem co do mnie przyjdzie, jak cos bedzie nie tak - bede reklamowac, a co tam! wyjsc i tak nie moge zeby jakies wybrac a samemu małzowi to nie dam kupic, bo juz widze co by mi do domu przywiozł hihi

orchi, maqnio mnie to też denerwuje ale raczej w sensie, ze nie zdążę ze wszystkim. Wierzę w swoję Emilcię i że wszystko bedzie dobrze, innej mysli nie dopuszczam. A u nas jest tak, ze wydatków masa bo przeciez jeszcze wakacje dla Macka i kończymy się urządzać w naszym m i trzeba wszystko kupować sukcesywnie. Chciałabym żeby tylko wózek został na czerwiec.
orchi moja ciotka w 9 miesiącu myła okna, chodziła po schodach , jeździła atem po dziurach i kochała się z mężem bez umiaru i nawet oxy nie wywołali jej porodu. Skonczyło się na cc. A mój Maciek tez cc 18 stycznia a termin był na 24 grudnia. Uwierz wolę 2 tyg przed terminem bo najgorzej to tak czekać

Ostatnia edycja:
maqnio no mojego bym też do sklepu nie wysłała, bo juz widze co by kupił..jak w ogóle by cos kupił..
Też tak to sobie zaplanowałam żeby po malutku kupować i już w czerwcu wszystko mieć:)

Hehe rozbawilas nie z tym sexem orchi hehehe czad..... u mnie obok sasiedzi to staruszkowie heheh już sie smieje jak uprawiają sex heheh czad!!!! heehh
Wlasnie wyszedl ode mnie tato i już ustalilismy ze jak zrobimy szafe to bedzie klika i juz pożnej w razie W nie bedzie wogóle ustawnie.... a jak bąbel podrośnie to my się przeniesiemy do jego i zrobimy sypialnie se malą ale tam duzo nie trzeba nam i wtedy przenisiemy lożko nasze i zrobimy szafę. Wiec zostaje na dziś dzien opcja zawiesić szafki chce takie kwadraty 2 poziomy na 2 moze się uda teraz tylko trzeba dobrać do kompletu komody ech... a nie mam nazwy jaką kupilismy... hehe ale coś tam moze się uda i bedzie juz cacy.

dodi no pewnie kurde niech słucha muzyczki i nie tylko :D:D
maqnio jeszcze by Ci kołyskę kupił albo zwykłe łóżko hihi ja zeszyt założyłam wszystko napisałąm w razie W co i jak nazwy dokłądne co mamy a czego nie a mój siedzi czasem i czyta jak w podstawówce :D hihi
wisieńka kochana nam rodzice mają moi pomóc,bo też wydatków mamy,ceny wszystkiego rosną a wypłaty w miejscu stoją ;) no ale to nasza cała Polska
zuzu ja mam zkażdej strony sąsiadów hihi i właśnie starzy nie są ale wyobrażam sobie dziadków i sex ale jęki by były hahahahhaa :-D

Ostatnia edycja:
a ja sie modle zeby mała chociaz do 36 tygodnia posiedziała w brzuszku - juz nic wiecej nie chce.
wisienka, dodi moim zdaniem tez lepiej kupowac po trochu, bo jakos tak mniej sie wtedy finansowo to odczuje.
orchi ja tez mam liste zobiona i moj nie chce tam zagladac bo stresuje go ile to wszystko kosztuje a poza tym powiedział ze połowy nazw to nie zna, ciagle pyta a co to podgrzewacz, laktator itp. oszalec mozna - taki znawca:-)

Ostatnia edycja:
maqnio posiedzi nic się nie martw jakby miała wyjśc to by wyszła wtedy a teraz już poczuła,że jej tam lepiej niż tutaj w jakimś inkubatorku i wyjdzie o czasie zobaczysz i nie myśl wcale negatywnie !!!!!!!!!!!!!! bo nasz psychika tez wpływa na to strasznie
A tak nazwy to standard ja zawsze mówię mu w google wbij i teraz już nie pyta tylko mówi,czy cały czas w takich majtach juz będę chodziła z siatki hahahah a ja ,że nieeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry