reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dodi a ja lubię żeby do spania było chłodno i w piżamce. No ale jeszcze się przyznam, ze ja nie znosze jednostajnych dzwięków typu tykanie zegarka, buczenie kompa iiiiiiiiiiiiiiiiiiii szumienie kaloryfera. Dostaję od tego takich nerwów az mnie miota. Może to jakas fobia. No a kaloryfer na noc zakręcam....

reklama
Ja nie zakręcam, może jedynie troche go skrece..
A takie dźwięki uwielbiam, mogłabym spać nawet jak ktoś odkurza hehe, lubię sobie nawilżacz na noc włączyć, bo on tak lekko szumi..

em_ka witaj kochana!!! fajnie, ze znowu jestes:-)i super, ze Malenka ma sie dobrze!
dodi pizamki - super, ta pierwsza to nawet taka do poprzytulania z małzowinkiem:)
psocia dzielna z ciebie mamuska - tez sporo lezałas, no ale czego sie nie robu dla naszych Bąbli?! :) a Dawidek niech sie odwdziecza mamusi pieknymi kopniaczkami:-)
konwalianka co do stanikow to ja kupiłam - tak na próbe - oczywiscie przez net - i poki co trafiłam z rozmiarem, a poza tym zawsze sa podane wymiary. pewnie ze duzo lepiej kupic w sklepie i to najlepiej pod koniec ciazy, ale jak sie nie ma wyboru to całe szczescie ze istnieje allegro. ja kupiłam takie bez fiszbin (bo do lezenia najlepsze).
siostruniu magnez wcinaj - na pewno pomoze:*

reklama
A ja się juz obrobilam. Pkój jeden ogarnelam nasz "skladzik" maz nie pozna jak przyjdzie... kurze, podlogi odkurzylam pomylam i klatkę i lazienkę wyszurowalam... jak sie zabiore to idzie ale czasami mam takiego lenia że szok i nie idzie.... oki ide jeszcze gary zmyc i lecę do rodziców ja pierogi heheh buziam wszystkie!!!!! i WAsze brzuszki!!!!

Do góry