reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pewnie że nasze bable posiedzą najluzej jak się da! Bedzie dobrze grunt to dobrze myslec mi się już humorek poprawil. Rano bylo slonko a teraz juz deszcz a moj mąz po szkoleniu na orlika bedzie szedl a pada a na antybiotyku, dostanie odemnie ja ledwo wyszlam z chróbska i znów mnie zarazi... Wr....

Czy wy tez macie lenia?? Ja strasznego juz tak na raty sprzątam ok 3 godz i efektu zero.........

reklama
wisieńka jedz i niech Emilcia rośnie zdrowo :*:*:*:*
zuzu ja lenia nie mam ale jak obiecałam tak leżę kurdeeeeeeeeeeeee :D:D:D
Sałaty mi się chce ze .smietaną nooo :D:D

Zuzu, to daj spokój ze sprzątaniem, ja w łóżku jeszcze gnije:)

Orchi, a nóż mu się spodobaja hehe te majciochy i będziesz mogła w nich ciągle chodzić hihi

Mojemu nawet nie tlumacze co to laktator..szkoda czasu..samo to wszystko kupię..:)

dodi hahaha ale jakie przewiewnik z tych majtoszków... kurcze no weź załóż białe spodnie i takie majtochy z siatki :-D :-D :-D widok-bezcenny :-D :-D
maqnio Ty wczoraj pisałaś o tych koszulkach z allegro one serio są z czystej bawełny ?? Bo ja mam od sztucznych materiałów uczulenie więc w sumie mam prawie 99% ubrań bawełnianych w domciu i chciałabym takie fajne bawałenkowe
Jej oglądam ten Must be the music na polsacie ale czasem wariaty tam są hahaha

Ostatnia edycja:
maqnio ty się ciesz, że Twój to chociaż się pyta co to laktator, ja swojemu nawet na głos nie mogę wielu rzeczy powiedzieć, bo dziwi sie, po co mi to, skoro zamierzam karmić piersią.. a o podgrzewaczy nie wspomnę..
codziennie jak wchodzi do pokoju, to pyta się skąd masz tyle ciuszków, przecież to niepotrzebne, albo tamto.. i tylko mówi.. zobaczysz..znudzi Ci się to..ech.. jaki typek:-D

ja właśnie zjadłam miskę lodów cafe late - mniam..a teraz mentosy pałaszuje..ot taka zachcianka.. i nadzoruje pracę w ogrodzie, ma się okazje mój Paweł wykazać..

Hahahaha wolę jednak zostać przy swoich :-D :-D
konwalianka uważaj żeby i Tobie Twój małż majtoszków z siatki nie podmienił w szafie ze stringów czy figów hahaha

konwalianka nie ty sama jestes z tym problemem.. Moj tez sie dziwi jak mu czasami mówię co musze kupic...albo tylko przytakuje, a i tak nie wie co i po co:)
Zawsze tylko mówi..że on to sie nie zna i sama muszę kupić taki rzeczy:) no ale ostatnio nie narzekam na niego..bo sam mówił, że mam po mału juz wszystko zbierać dla dzidzi co później nie będzie na ostatni moment wszystko:) (pewnie sie boi że ja urodzę a on bedzie musiał po sklepach latać hehe)

dopiero przeczytałam dokładnie twój nick, bo juz miałam cie przechrzczone na KONWALIJKĘ :-)

reklama
orchi sikam z tych majtoszków, kupilam takie i pokazałam mojemu to tylko sie skrzywił i spytał : co to? i stwiwrdzil ze za zadne skarby nie chce mnie w tym ogladac:) co do pizamki, to warto kupic taka drozsza , ja kupiłam 3, jedna taka tansza om 25 zł - i nie jest 100% bawełny i ja wydałam, bo ja tez nic procz bawełny na siebie nie włoze, a te dwie kolejne kosztowały ok 50 zł i te sa super - bawelenka jak sie patrzy:)
konwalianka tak to jest z tymi naszymi facetami..mega nie zorientowami, z mojego sikałam jak ogladał laktator i tam jest taka silikonowa wkładka masujaca i biedak nie wiedział po co to, gdzie sie to umieszcza i wogole co z tym zrobic heh

Do góry