margerita126
Fanka BB :)
o bólu pleców nawet nie wspominaj :-(..bolą mnie calą dobę jakby kosć ogonowa,korzonki i ból schodi do ud.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasne najwyzej maz bedzie kapal hehe bo juz mial wprawe z pierwsza corka no i moze tesciowa pomozeAnulka, ja Ci zabraniam nawet myśleć, że będziesz złą mamą, bo przecież będziesz najlepszą mamą na świecie! Zresztą już jesteś, bo przecież cały czas myślisz o maleństwie i oddajesz się cała tej ciąży. A takimi rzeczami jak kąpiele i pielęgnacja to się nie przejmuj, bo tego wszystkiego to można się nauczyć. To też moja pierwsza ciąża, ale przecież DAMY RADĘ!
lil nie martw się, spróbuj się zrelaksować bo ciągłe rozmyślanie tylko pogarsza sprawę wiem, że nie jest łatwo ale zrób to dla fasolki, trzymamy za was mocno kciuki
Witam poranniedziś stierdziłam,że coś ze mną nietak nie śpie od 5-tej ogólnie od paru dni nie sypiam dobrze .Czy któraś też tak ma?
czy tylko ja schizuje i ze strachu nie moge dobrze spać
![]()
Anulka nie mam zielonego pojęcia mam to samoja jem kiwi pije duzo niegazowanej wody i pomaga .Nie cierpie
![]()
ślimakowa otręby zaczne jeść od dziśNo ja tez lubie sobie pospać ale ostatnio coś mi sie pomerdało
Na dniach zacznie sie całodobowe sp[anie wiec ...odeśpie
![]()
ślimakowa otreby ble ale moze dla komfortu sprobuje...a ja zlapalam dola az sie poplakalam...jakos z moim rozmawialismy i boje sie tego ze nie podolam wyzwaniu bycia mamusia...
to będzie moje 3 dziecko a wiem,że podołam bo bardzo Go chcemąż od 10 lat jest na wyjazdach więc radze sobie sama..ale nie narzekam.Anulka weż sie w garść kobieto
:-)