Własnie zeżarło mi całego posta wrrr. Witam was kobiałeczki. Ja wstyd powiedzieć dopiero wstalam
Dziś dostrzegłam cicutka zmianę w wyglądzie piersi, mam wieksze i zaczerwienione sutki, pobolewa mnie brzuch a w ustach mam smak jakbym rdze lizała
margarita ja wczoraj nie spałam od 2-4 a dziś jak zabita cała noc. W ciąży jest tak albo spisz albo bezsennośc.
anulka poradzisz sobie na pewno, ja mam Macka i radzilam sobie z nim a teraz tez się martwie. Nie martw się kochana , te obawy to hormony które nami rządzą, damy radę:-)
dziewczyny ja te.ż wam polecam otręby i duuuzo wody na zaparcia , ja nie mam na szczęście ale już jem te otręby na wszelki wypadek.
Evina miłego poszukiwania przygody
eleth ja powiem tacie i teściom dopiero po kolejnym usg, alemieszkaja daleko więc mnie nie ciśnie żadna wizyta, bo bedziemy u nich własnie po 23.11:-)
lil ja tez bym na twoim miejscu sprawdzila raz jeszcze, dla swojego spokoju
slimakowa ja myslę, że czy pierwsza ciąża czy kolejna to zawsze jest przecież nasz kobiecy instynkt i on nas tez prowadzi, zresztą zanim bedzie lipiec bedziemy wiedzieć wszystko. Ja po 16 latach od Macka urodzenia czuje sie tez ja pierworódka.
My w planach na dzis mamy wyprawę do rosmana i świata ksiazki po cos do czytania do świata ksiązki. Może tez poszukam jakiejś ładnej pościeli, w realu jest spory wybór... ale on na drugim końcu wro....