reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej dziewczyny,
Jeśli chodzi o zaparcia to rewelacyjnym pomysłem są otręby pszenne, nawet jak nie jecie płatków, to po prostu ze dwie lyżeczki dać do filiżanki i zalać odrobiną mleka, i to zjeść. ie jest pycha, ale efekt murowany. Mnie nie raz wyciągnęły z opresji, bo działają jak miotełki.

A ze spaniem to chyba rzeczywiście coś jest, że taki śpioch jak ja wstaje rano i zaczepki szuka :)

ślimakowa otręby zaczne jeść od dziś:tak: No ja tez lubie sobie pospać ale ostatnio coś mi sie pomerdało:no: Na dniach zacznie sie całodobowe sp[anie wiec ...odeśpie:-D

ślimakowa otreby ble ale moze dla komfortu sprobuje...a ja zlapalam dola az sie poplakalam...jakos z moim rozmawialismy i boje sie tego ze nie podolam wyzwaniu bycia mamusia...

no jak dzidzi bedzie na swiecie kapiel ogolnie boje sie mam nadzieje ze to minie ... maz mnie pociesza i mowi ze bede dobra matka ale wiecie przychodza takie mysli...
czy wy tez wstajecie z bolem krzyza??

to będzie moje 3 dziecko a wiem,że podołam bo bardzo Go chce :tak: mąż od 10 lat jest na wyjazdach więc radze sobie sama..ale nie narzekam.Anulka weż sie w garść kobieto:angry::-)

reklama
Do góry