reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wisieńko, no to Ci kochana współczuję:* z Maćkiem też tak miałaś?

Sestinko, no ale przynajmniej możesz pieknie z brzusiem paradować, mój jest taki mały, że muszę go wypinać ;)))

majluj moja szkoła zaczyna sie 27 kwietnia. Ja bym tak naprawde chciałą same ćwiczenia i zajęcia przygotowujące do porodu bo opieka nad noworodkiem to mi nie potzrba ale trzeba cały pakiet wykupić
sestinka no nas dzielili na trzy jeszcze ale w ciązyi tak nie doliczają osoby tylko czekają aż się urodzi
psotka z Mackiem absolutnie nie. Kilka razy mnie na poczatku pomdliło i potem już na koncówce a tak zero dolegliwości i objawów. Chodziłam jak torpeda całą ciąże i byłam na sylwestrowym balu tydzien po terminie:-D

zaraz go musze obfotografowac
wiśieńka tak, naturalnie, tyle ze mielismy wstrzymywac sie z kupnem mieszkania w kolejnym bloku czyli własnie około rok by się przesunęło

psota w moim suwaku piszą, że w tym naszym tyg ciąży szczególnie wrazliwy jest słuch maleństwa więc" prosi się o ściszenie bo niektórzy tu rosną:)"

Ostatnia edycja:
witajcie
czy u Was pogoda tez do d.....?? chmury i deszczowo jest ale nawet cieplo, bo nie pada na razie
wiecie co mi sie snilo, cala noc przebieralam ciuszki dzieciece oddzielajac dziewczece od tych dla chlopca
a potem snilo mi sie ze mialam/urodzilam sama nie wiem duzego chlopca, chyba mialam go adoptowac, sistrzeniec go karmil butla ale on juz biegal i mowil a mi sie tak zal zrobilo bo ja chcialam miec takiego malutkiego dzidziusia a nie od razu odchowanego
wczoraj wieczorem na youtoube ogladalam z Asia noworodki i moze z tąd ten sen, sama nie wiem
na okraglo snia mi sie dzieci mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok
wisienka wspolczuje, puchniecie tak?? czyli z jakiegos powodu woda w organizmie sie zatrzymuje, obejrzalam wlasnei swoje kostki u mnie na razie nie ma oznak ale wszystko przed nami
moja siostra pierwsze dziecko rodzila w czerwcu, przytyła z 30 kg spuchniete nogi miala wygladala jak hipopotamica, mam nadzieje ze z nami tak nie bedzie
a nastepne 2 ciaze juz przechodzila całkiem inaczej
ja dzis mam rybke na obiad i czekam zeby mi szpinak odmarzl i bedziemy wcinac z Asia

gon1a nie ma to jak sny ciężarnych:-D No puchną ale jak pisałam na razie delikatnie. Piję bardzo duzo więc powinnam się płukać i powinno schodzić. No zobaczymy. Ja na razie nie nabieram wody za duzo a i niewiele tyję. Nawet mnie to zaczeło martwić bo w ostatni miesiąc 1,5 kg tylko.

Doberek kochane :*:*:* a ja co chcę Wam coś napisac to mi strona się wiesza pech jak nic :D wisieńka współczuję kochana :*:*:* ja nic z tych rzeczy nie miałam tylko krewka z nosa czasem leci ;)
sis i Dawidek :*:*:*:*:*: a Ty leż i nie wstawaj jak brzunio pobolewa ;)
maqnio leż też kurde ale przygoda niezła nie ma co :/ dobrze,że wszystko się skończyło tak a nie inaczej :*:*:*
mailuj &&&&& oby decyzja była na +
No i zapmniałam co jeszcze chciałam nabazgrać :d aaa jubilatkom stoooo lat i leciutkich porodów :*:*:*:*:*
i buziam Was wszystkie !!!!

Wisieńko, no to Ty ładnie balowałaś, hehe;) Może dziewczynki są bardziej wymagające od chłopców? ;)

Sestinko, to ciiiiiiiiiii;)

Gon1a, u mnie słoneczko świeci i jest ciepło:)

Sis :***** Michalinko:*****

Dziewczyny, a co się dzieje z Marzenką?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry