maqnio
Mamusia Różyczki
ja na brzuchu tez zero, za to na piersiach - masakra i skóra cienka jak papierek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oryginalny budzik nic dziwnego ze reagujeCo do budzika to mój Tomek ma hymn Hitlera ustawiony więc ja od razu podskakuję i mała też a więc mój mąz męczy nas jakimiś melodiami dziadoskimi
a ja wczoraj na piersiach zauważyłam,że mam rozstępy tak to jest jak się ich nie masuje
oj ja tez mam stare nowych nie dojrzlaam ale pewnie tez sa, mam na cyckach, na brzuchu po boku tylko i na biodrachCorin, ja tylko katar mam juz i troche kaszel..a Michasia kaszle jak oszalała! non stop.. więc do końca tyg w domu siedzimy ale juz i tak lepiej bo nie gorączkuje.. dzięki że pamiętasz
Orchidea, mnie w pierwszej ciązy też wyszły bo piersi z małych zrobiły sie trochę wieksze heh.. teraz na razie nie urosły jakoś znacznie, więc spoko..ale pewnie jak bede karmic to urosną.. pocieszę cię...po jakimś czasie staja się mniej widoczne, albo prawie wcale..
U mnie ich prawie nie widać
Wisienka, ja tez sie smaruje dwa razy dziennie