reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Robaczki ... u mnie i Waldiego wszystko dobrze ale za to od rana z kotem moim u weterynarza porobily mu sie jakies nadzerki ... na dzislach ... jeszcze dzisiaj rano jadl... ale teraz nic nie chce ruszyc wyglada to wfatalnie "to cos " zaatakowalo prawie wsztystkie dziasla dostal zastrzyk i tabletki :( ....Tak mi go szkoda nawet nie wiem jak mam mu pomoc robie papki kupuje jego ulubione jedzonko ... gourmet i wszystko robie na poapcie nic nie rusza :( chociaz jedyne co dobre ze pije :( meczy sie niemilosiernie weterynarz nie wie co to jest powiedzial ze to wyglada na jakis problem immunologiczny :(

reklama
oj mnie się wydaje, że chłopcy w pewnym wieku już całować z mamą się nie będą:-), była u mnie koleżanka z taką 14 miesięczna Karolinką, cudowna dziewczynka - zapytałam mojego Pawła czy chciałby taką a on, że pewnie, jako następne w kolejności - hmm, jeszcze jednego nie urodziłam:rofl2:

ja to będę magazynować takie "małe skarby", zawsze to pamiątka, przynajmniej dla mnie..

Hej! Witam ponownie!

U mnie była koleżanka i zrobiłysmy ciasto..coś na wzór banofi..czyli z toffi (a wlaściwie masą krówkową) i bananami, bitą śmietaną:) mniam pychotka ale strasznie słodkie..może to i dobrze, bo zjem kawałek i mi wystarcza heh

A jak juz o calowaniu mowicie...to ja moją Misię to bym zacałowała "na śmierć" aż czasami mama mi mówi, że już mam jej tak nie męczyć hehe

Nil hej kochana :-) wiesz ja chyba też wybiorę się do ZOO w niedzielę z mężem i Amelką, jeśli oczywiście będzie ładna pogoda. W takim razie możemy się spotkać, co ty na to..??

Pewnie Iwonuś tylko z mezem pogadam ale dopiero w sob wieczorem lub w niedz rano zeby nie powiedzial ze nie jedzie:-D
Sto lat dla Ciebie i spelnienia wszystkich marzeń z okazji urodzinek

reklama
Do góry