reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wchodzę się pożegnać i widze że Iwonuś zataiła swoje urodziny. Nieładnie tak cały dzień milczeć na ten temat i pozbawiać koleżanek możliwości imprezowania ;-)
Niemniej jednak wszystkiego najlepszego, spokojnej końcowki ciąży i lekkiego porodu, a potem już tylko radosnych chwil z malenstwem :-)

Trzy dni martwiłam się że malutka sie nie rusza, a dziś poprostu nadrabia wszelkie zaległosci. Calutki dzień ją czuję :-) Idę się połozyc, mam nadzieję że zasnie razem ze mną, bo rozpycha się jakby była u siebie ;-)

Zmykam słońca. Dobrej nocki. Do jutra :*

Dzień dobry drogie lipcuweczki!
Miło mi znów mieć możliwość do Was zaglądać. Od poniedziałku niestety nie było mi dane, bo miałam w domu malowanie, a co za tym idzie i sprzątanie... Ale już mam czyściutko i pachnąco...i więcej czasu! Stęskniłam się za Wami bardzo!
Co nowego na Forum? Jakieś nowości? No i proszę bardzo mi napisać co u anulki. Dalej w szpitalu?
Iwonuś ja też miałam wczoraj urodziny! 26 lat, ehh! jak ten czas szybko leci... To kochana mam pomysł, jak dziewczyny takie zawiedzione, to przenosimy imprezkę na dziś!!! A co! W końcu dziś Prima Aprilis, to zrobimy takiego psikusa!:tak:
Miłego dnia moje drogie!
Buziam mocno!

A dzień dobry, dzień dobry..:-)
Dzisiaj pogoda niestety już nie taka piękna:-( ech, a już się człowiek zdążył przyzwyczaić..oby szybko się zmieniła..niestety nie mam planów na ten dzień.. miało być pranie, ale po wczorajszych wygibasach- całą noc się męczyłam bólem kręgosłupa i żeber - nic tylko odpoczywać;-)

Kochane Lipcóweczki, przyszłam Wam tylko powiedzieć dzień dobry, całą noc się męczyłam z bólem brzucha, a teraz nie jest nic lepiej, więc dzisiaj nie będę Wam smęcić. Dobrego dnia!

psota ja z bólem brzucha walczę od 2 dni, nie wiem co się dzieje, a nie chce wyjść na przewrażliwioną.. masz jakieś typy od czego to może być? mnie się wydaje, że to coś z moim żołądkiem, ale już sama nie wiem..

Konwalianka, nie mam pojęcia, mnie boli cały czas prawa strona brzucha. Może za tydzien, na wizycie, dowiem się skąd ten ból. Może się tam wszystko rozciąga, nie wiem.

reklama
Do góry