reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć dziewczyny. Witam słonecznie i sniadankowo. Dzis spałam lepiej. Zasnełam koło 2 i spałam do po 110tej. Lepiej tez się czuję. Na dworze śliczne słoneczko. Otworzyłam drzwi na balkon i w domu pachnie wiosną. Fretka szaleje na balkonie a ja z herbatką do was.
Betka &&&&&&&&&&&&&&& i na pewno będzie dobrze
Witam całą resztę
Pipi gratki córci
Wydrusia z tym spaniem to wiekszośc ma ostatnio przeboje

reklama
sister witaj Kochana!! oj co to sie w nocy działo? biedactwo:* juz lepiej??
wisienka :* eh jak ja ci tego balkonu zazdroszcze:)
pipi gratki wielkie!! kolejna kobitka!! bijemy chłopców na głowe!!

dzięki dziewczyny, a wszystkie tutaj mi obstawiały chłopaka, nie grajcie w totka he he:-p
ale się cieszę, sorry za moją euforię, ale jestem cała rozemocjonowana teraz, obiecuję, że za chwilę ochłonę ;-)

Zanetka cieszę się że u ciebie wszystko dobrze i możesz odetchnąćz ulgą, a córeczka zdrowa
Beetka ja też zaciskam kciuki, będzie dobrze, ważne że jesteś już pod opieką i jest lepiej

Kochana właśnie jej napisałam i czekam aż odpisze:) Anulka napisała że bez zmian ciągle dostaje leki rozkurczowe.Wczoraj jej lekarz mówił że może jutro wyjdzie a dziś ordynator nic nie wspomniał.
Wisieńka ja też mam balkonik :)

Ostatnia edycja:
maqnio jak wiedziałam już, ze to będzie mieszkanie nie domek to musiał być balkon obowiązkowo. Mam tam fotel, posiane zioła, cyprysika i polanuję jeszcze kolorową kompozycję z lawenda w roli głównej:-)A balkon jest na tyle duzy, ze będe mogła ta wózek wystawiac z Emilką do spania, i jest zabudowany murkiem nie szczebelkami więc i bezpieczniejszy dla dziecka i mogę wypuścić tam fretkę.
Wydrusia to wkurzające jak lezysz, cały dom spi a ty się kręcisz i wkurzasz.
Pipi A jak z imieniem?

hej brzuchaty. Ja sie tak opuscilam w BB ze az nie wiem co bedzie jak wroce. Zero, zero informacji, zobaczylam jedynie ze Pippi bedzie miala coreczke, czyli machnelam sie bo obstawialam chlopca. Gratulacje Pippi w gronie kobitkowych mam :-)

u mnie malenstwo rusza sie jak szalone, przez 4 dni mialam tyle wycieczek i tyle zrobilam kilometrow ze szkoda gadac. Wczoraj np kostki prawie wyskoczyly ze swojego miejsca. Teraz uciekam sie szykowac na miasto, zobaczymy moze dorwie jakies promocyjne butki bo moje reeboczki sie rozwalily, kupilam tez sliczne spodeneczki dla Nicole na wyjscie ze szpitala :-D pozniej jak juz wroce sie nimi pochwale ^^
Buziolki i do uslyszenia :-)

Maqnio napisz mi tylko jak tam Rozyczka sie trzyma? wszystko ok? nie masz zadnych komplikacji? buziolki dla malenstwa :*

Ostatnia edycja:
wisienka a to zabawne, że akurat ty o to pytasz, bo będzie imienniczką twojej córeczki :-D akurat imię dla dziewczynki mieliśmy wymyślone od kilku lat, zanim jeszcze zaczęliśmy dzieci planować na poważnie, więc z tym nie ma problemu - też będzie Emilka ;-)
ale zostawiamy sobie furtkę na zmianę - bo czasem jest tak że po urodzeniu okazuje się że imię nie pasuje, wtedy będziemy myśleć dalej

wydrussia współczuję zarwanej nocy, może teraz się prześpij w dzień?

reklama
dzięki dziewczyny, a wszystkie tutaj mi obstawiały chłopaka, nie grajcie w totka he he:-p
ale się cieszę, sorry za moją euforię, ale jestem cała rozemocjonowana teraz, obiecuję, że za chwilę ochłonę ;-)

Zanetka cieszę się że u ciebie wszystko dobrze i możesz odetchnąćz ulgą, a córeczka zdrowa
Beetka ja też zaciskam kciuki, będzie dobrze, ważne że jesteś już pod opieką i jest lepiej

Gratulacje córy-ja też jak się dowiedziałam że to będzie córa to cały dzień się uśmiechałam...My wybraliśmy imie Klaudia

Do góry