reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Renia w razie pytań służę pomocą. Najważniejsze na początek to mieć konto na Allegro;), aparat, najlepiej dostęp internetowy do konta w banku no i coś na sprzedaż;) Aha, poczta w zasięgu ręki też się przyda hihihi

Dzięki za rade!!!!!!!!!-naszczęście to wszystko mam więc muszę zaczą!!!!!!!!!!

A co do kupowania w ciąży to ja jestem przesądna-jak mój synek się urodził to mój M.pojechał i wszystko kupił co potrzeba.Teraz muszę zrobic liste co mi brakuje-bo mam dużo żeczy po moim synku nie wydawałam bo planowaliśmy drugie dziecko...

Zuzu-nie martw się moja mała też była miejsza-ale lekarz powiedział że to normalne!!!!!!Ja mam wizyte 11 Kwietnia i dopiero będzie 24 tydz.już się nie moge doczekac Lipca.Mój lekarz powiedział że będe miała w 30-tyg.USG i to powinno byc ostatnie ale on powiedział na wszelki wypadek zrobi mi przy ostatniej wizycje żeby zobaczyc czy wszystko jest ok.-jak się zgodze ale ja się zgodziłam bo najwarzniejsza jest moja córa!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was wszystkie. O 3 rano wylądowała w szpitalu, z ostrymi skurczami, dostalam kroplowke z tych samych leków których wczoraj bałam się brać tylko w dużo większych dawkach. Zostanę tu kilka dni niestety podpieta pod kroplowke. Miłego dnia Wam życzę.

Witam Was wszystkie. O 3 rano wylądowała w szpitalu, z ostrymi skurczami, dostalam kroplowke z tych samych leków których wczoraj bałam się brać tylko w dużo większych dawkach. Zostanę tu kilka dni niestety podpieta pod kroplowke. Miłego dnia Wam życzę.

Trzymaj się napewno dędzie wszystko dobrze-trzymam kciuki!!!!!!!!!

beetka buziaki , jesteś w dobrych rękach i wszystko się ułoży!Pozdrowienia ze słonecznego Mazowsza północnego;)

Hej Mamuski!!!
beetka kciuki mocno zacisniete!!! bedzie dobrze!!!
orchi a co to za gorszy humorek. Wywal go natychmiast prze okno!!

buziaki na dzien dobry!!!

o i widze ze wkoncu wróciło "dziekuje" zamiast "lubie to":)

dzieńdoberek wszystkim

dziewczyny już nie wytrzymałam i zrobiłam rano usg i już wszystko wiem....:-D:rofl:
będę miała.... ha ha nie wytrzymam muszę powiedzieć....DZIEWCZYNKĘ
jestem mega happy, a mój mąż to już w ogóle, bo to jego marzenie było

ale najważniejsze że jest zdrowiutka, wszystkie wymiary z tego samego tygodnia i prawidłowe
miałam baaaardzo dokładne badanie przez 25 minut i wszystko co najważniejsze widziałam
hurrrraaaaa

a i waży już 816 gram:cool2:

reklama
Hej Kochane dopiero wstałam ale ok 8 zasnęlam;/ ciężka noc dziś :( najpierw bóle brzucha potem pęcherz eh :( siedzialam i ryczałam bo byłam bezradna :(
Pipi gratuluje córci :**
Beetka bedzie dobrze zobaczysz :** trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
Do góry