maqnio
Mamusia Różyczki
em_ka dzieki Kochana za pamiec:* wszystko gra, nic sie nie dzieje, lezymy wracaj do nas szybciutko!!!
wisienka jeszcze bardziej zazdroszcze:-)
wisienka jeszcze bardziej zazdroszcze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluje córeczkidzięki dziewczyny, a wszystkie tutaj mi obstawiały chłopaka, nie grajcie w totka he he
ale się cieszę, sorry za moją euforię, ale jestem cała rozemocjonowana teraz, obiecuję, że za chwilę ochłonę ;-)
Zanetka cieszę się że u ciebie wszystko dobrze i możesz odetchnąćz ulgą, a córeczka zdrowa
Beetka ja też zaciskam kciuki, będzie dobrze, ważne że jesteś już pod opieką i jest lepiej
trzymaj sie dzielnie, teraz juz tylko lepiej moze bycWitam Was wszystkie. O 3 rano wylądowała w szpitalu, z ostrymi skurczami, dostalam kroplowke z tych samych leków których wczoraj bałam się brać tylko w dużo większych dawkach. Zostanę tu kilka dni niestety podpieta pod kroplowke. Miłego dnia Wam życzę.
Oooo Em_ka Hej Kochana :** Jak tam u Ciebie ? Jak samopoczucie ?:** Buziaki
Pipi ciężko jest spać w dzien