gon1a
Fanka BB :)
maqnio co do laktatorów to sama nie wiem co lepsze, ale na pewno reczym sie ciezko sciaga, ja sciagalam pokarm jak mala zostala w szpitalu i powiem Wam gdyby nie aklumulatorek wyporzyczony to nie dalabym rady sciagnac polowe butelki, a sciagalam 6 razy na dobe, ja mialam firmy madera ale on juz sie nie nadaje do ponownego uzytku, strasznei smierdzi ten plastik, ja z chcecia kupilabym sobie dwufunkcyjny na razie sie wstrzymuje z zakupem
veronique wspolczuje sytuacji z mezem i jego siostra, trzymaj sie na pewno jakos sie ułóży teraz najwazniejsza jestes Ty i Twoj synek
co do rozstepow to u mnie pokazaly sie stare a nowe to pewnie dojrze ale po porodzie
wisienka ja tez na marcowki zgladam, widzialam ze tak wczesniej sie dziewczyny zaczely rozpakowywac
a ja trzymam kciuki za Was i siebie zeby tak przetrwac do 38 tygodnia i bylo by dobrze, juz mam jednego wczesniaczka w domu z 35 tc
veronique wspolczuje sytuacji z mezem i jego siostra, trzymaj sie na pewno jakos sie ułóży teraz najwazniejsza jestes Ty i Twoj synek
co do rozstepow to u mnie pokazaly sie stare a nowe to pewnie dojrze ale po porodzie
wisienka ja tez na marcowki zgladam, widzialam ze tak wczesniej sie dziewczyny zaczely rozpakowywac
a ja trzymam kciuki za Was i siebie zeby tak przetrwac do 38 tygodnia i bylo by dobrze, juz mam jednego wczesniaczka w domu z 35 tc