reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
psota:*najwazniejsze,ze Mały zaczal sie ruszac, a to ze delikatnie to o niczym złym nie swiadczy:) głowka do góry, mnie tez gin mowi zebym tylko wytrzymała do konca 32 tygodnia - takie gadanie - ja to nawet do sierpnia wytrzymam, jakby to od nas zalezało to bysmy lezały ile wlezie, tylko ze co my mozemy? tylko zaciskac nogi i przeprowadzac "powazne" rozmowy z naszymi maluchami, zeby jak najdłuzej w brzuszkach siedziały. co do tego zarełka to sama nie wiem jak ja to w siebie wepchnełam - moze mi czesc w cycki poszła - tak teraz patrze hihi:)

Wydrussia, Slonko:**

Maqnio, no właśnie, takie gadanie... co my możemy... Ci lekarze... Wiem, że ważne, że Dawidek się chociaż ociupinkę rusza. Z tym jedzeniem, to ja bym chciała, żeby mi szło w cycki, bo takie jakie były, takie są;)

No ja na moment wpadłam tylko poczytać jak Wam mija dzionek słoneczny i cieplutki :tak: idę zaraz na spacerek ,bo szkoda dnia ...
sis proszę Cię nie panikuj,na 100000% jest wszystko ok :* jak już troszkę Go czułaś to pewnie za dzień czy dwa znów się inaczej obróci i będzie kopał Dawidek jak szalony !!! Jak coś iesz,że zawsze pogadam :*
wydrusia oo to mamy tego samego dnia wizytę :) ja już nie mogę się doczekać jak zobaczymy znów naszą córeńkę ,wczoraj Tomek pisał pytania do gina :) m.in ile cm ma stópka niuni i ile waży echh faceci :)
maqnio noo kochana współczuję niespania,ale ciekawe gdzie to się zmieściło :) ja tylko strasznie cierpię na tą zgagę cholerną :)
Wszystkiem laseczkom życzę udanego popołudnia może zajrzę na troszkę wieczorkiem :*:*

Maqnio, 2 kg biustu biorę! Co do rozstępów, to poczekam na swoje;)

Sis, no coś Ty? Zgaga Cię dopadła? Bidulko moja:*** Ja właśnie skończyłam czytać książkę Grossa i się zastanawiam, czy nie skoczyć do empiku po coś nowego;) Mam manię czytania:)

Ostatnia edycja:
orchi:* no nameczyłam sie z tym obzarstwem okropnie, ale juz jest ok, Mała połowe zjadła.co do zgagi to ja nawet po białej wodzie mam. udanego spacerku:)
psocia uwaga cycki juz leca!!! obys rozstepow nie miała, zadna w tym przyjemnosc a i ich widok taki se.

Psocia Kochanie :*** mi Miluś też czasem sie uspokaja ale jak już chyba Maqnio pisała podkurczone nóżki :)ja jak siedze to zawsze tak i jak śpie to też:D więc mały wariuje:)
Maqnio Perełko nie możemy sobie teraz żałować :) czy pójdzie w cycki czy w brzuszek czy nawet w dupsko i tak musimy się solidnie najeść :) Ja mam już rozstępy:( na nogach :( i 3 malusie prawie nie widocznie przy bliźnie po wyrostku;/
Orchiduś ja już też nie mogę się doczekać :) odliczam dni kreśląc kalendarz :) A co mu odpisał ten gin? ile mierzy stópka? bo szczerze Ci powiem samą mnie ciekawi :)

Maqnio, dzięki, ale jesteś kochana:**** Kurcze, gdyby tak można było... a mój mąż tak liczył na ogrone cycki w ciąży, a tu nic! hehe;)

Wydrussia, na mojego synka nie działają podkurczone nóżki;) A co do długości stópki, to gin nam sam powiedział ile ma, a ja oczy jak 5 złotych zrobiłam, hehe;) W 22t+4 dniu miał 4,2 cm!!!

Ostatnia edycja:
reklama
wydrus wiem wiem Słonce, tylko ze ja sie bezczelnie obzarłam :zawstydzona/y::-Di ledwo zyłam, ale masz racje - potem sie bede martwic ze trzeba schudnac:)
psocia moj zachwycony rozmiarem ale co z tego , bo tak bola ze nie ma mowy o dotykaniu, tylko oczy moze nacieszyc:-) ja pikole taka duza stópka?? wow, ale super! ciekawe ile teraz moze miec:)

Ostatnia edycja:
Do góry