reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
dodi to dobrze, ze z małą nic powaznego. A apetyt na rosołek bardzo dobrze prognozuje. O pazurki sie nie martw. Pewnie istnieją juz takie metody mainkiuru że nie bedzie nic widac. Najważniejsze, ze dobrze się rozwija. U mnie pseudo rosołek. Zupka na kurczakowej piersi pokrojonej w kostke z startą włoszczyzna i ryżem. No i fasolka. Ciężka noc dzis nas czeka
psotka jak to nic???Wybredziuchu
psotka jak to nic???Wybredziuchu
dodi_misia
Wisienko, no oby cos pomogła ta maśc.. bo wiadomo jak to dzieci, a potem nastolatki, będzie sie tego wstydziła, bo one naprawdę nie wyglądają ładnie.. pomalować można ale one i tak są grubsze.. no coż, zobaczymy jak będzie!
Ja ostatnio kupiłam w pepco takie 3 paki skarpeteczek hello kitty, różówe 3 i niebieskie 3 pary, sa śliczne i takie maluśkie
Ja ostatnio kupiłam w pepco takie 3 paki skarpeteczek hello kitty, różówe 3 i niebieskie 3 pary, sa śliczne i takie maluśkie
Wisieńka, no nic, hehe Body chciałam mu kupić z autami, a były tylko z jakimiś kaczuszkami i inne takie tam... Kocyki też jak dla dziewczynek, a w końcu to mały facecik jest!
Dodi, właśnie, dla dziewczynek łatwiej kupić coś super, niż dla chłopców, niesprawiedliwośc no!
Dodi, właśnie, dla dziewczynek łatwiej kupić coś super, niż dla chłopców, niesprawiedliwośc no!
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psocia dokładnie do kobitek są opaseczki sukieneczki koszuleczki itd a do chłopcós nic
dodi_misia
Psota, tak to jest, jak sie ma chłopca, to sie narzeka że ładniejsze dla dziewczynek, a jak sie ma dziewuszke to na odwrót.. ja tam dużo widzę fajnych rzeczy dla chłopaczkow zawsze hehe.. tak to juz jest...ciężarówce nie dogodzisz ;-)
sestina, ja tam na allegro kupuję, coraz więcej nawet.. ale jakoś nigdy nic nie wystawilam sama..a wiele razy chciałam, ale jakos też nie wiem jak to tam zrobić musze raz spróbowac, co się też troche pozbęde niepotrzebnych rzeczy..
Dziewczyny, czy mi sie juz zaczął 7 miesiąc czy sie myle??
sestina, ja tam na allegro kupuję, coraz więcej nawet.. ale jakoś nigdy nic nie wystawilam sama..a wiele razy chciałam, ale jakos też nie wiem jak to tam zrobić musze raz spróbowac, co się też troche pozbęde niepotrzebnych rzeczy..
Dziewczyny, czy mi sie juz zaczął 7 miesiąc czy sie myle??
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
dodi jak wyczytałam to 7 zaczyna sie mniej wiecej w 27,5 tygodnia, wiec jeszcze doslownie chwileczke i obie bedziemy w 7