reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wydrussia, słodkie są te skarpeteczki, mnie najbardziej rozkładają:) A co do innych ciuszków, to ja jestem jakaś dziwna, nic mi się nie podoba;)

reklama
dodi to dobrze, ze z małą nic powaznego. A apetyt na rosołek bardzo dobrze prognozuje. O pazurki sie nie martw. Pewnie istnieją juz takie metody mainkiuru że nie bedzie nic widac. Najważniejsze, ze dobrze się rozwija. U mnie pseudo rosołek. Zupka na kurczakowej piersi pokrojonej w kostke z startą włoszczyzna i ryżem. No i fasolka. Ciężka noc dzis nas czeka:-D
psotka jak to nic???Wybredziuchu:-D

Wisienko, no oby cos pomogła ta maśc.. bo wiadomo jak to dzieci, a potem nastolatki, będzie sie tego wstydziła, bo one naprawdę nie wyglądają ładnie.. pomalować można ale one i tak są grubsze.. no coż, zobaczymy jak będzie!

Ja ostatnio kupiłam w pepco takie 3 paki skarpeteczek hello kitty, różówe 3 i niebieskie 3 pary, sa śliczne i takie maluśkie:)

Wisieńka, no nic, hehe;) Body chciałam mu kupić z autami, a były tylko z jakimiś kaczuszkami i inne takie tam... Kocyki też jak dla dziewczynek, a w końcu to mały facecik jest!

Dodi, właśnie, dla dziewczynek łatwiej kupić coś super, niż dla chłopców, niesprawiedliwośc no! ;)

Renia w razie pytań służę pomocą. Najważniejsze na początek to mieć konto na Allegro;), aparat, najlepiej dostęp internetowy do konta w banku no i coś na sprzedaż;) Aha, poczta w zasięgu ręki też się przyda hihihi

Sestinko, Ty miałaś dobry pomysł, a ja 3 wielkie worki ciuchów wywaliłam, zamiast sprzedać, debilek ze mnie;)

Wydrussia, no pewnie, że tak! Przecież nie ubierzemy naszych chłopaków w pajacyki z kaczuszkami!

Psota, tak to jest, jak sie ma chłopca, to sie narzeka że ładniejsze dla dziewczynek, a jak sie ma dziewuszke to na odwrót.. ja tam dużo widzę fajnych rzeczy dla chłopaczkow zawsze hehe.. tak to juz jest...ciężarówce nie dogodzisz ;-):-D

sestina, ja tam na allegro kupuję, coraz więcej nawet.. ale jakoś nigdy nic nie wystawilam sama..a wiele razy chciałam, ale jakos też nie wiem jak to tam zrobić:) musze raz spróbowac, co się też troche pozbęde niepotrzebnych rzeczy..

Dziewczyny, czy mi sie juz zaczął 7 miesiąc czy sie myle??

dziewczyny bałam sie na poczatku( czego hmm? nie ma czego- wystarczy prostych reguł przestrzegać) a teraz w obie strony działam od jakiś 3-4 lat.

reklama
Do góry