reklama
witam was,,, ja dalej gucha na ucho zapalenie jeszcze się utrzymuje,,,, nos juz miarę daje oddychać bez kropli tylko sól morska Quixx ..... dziś bylam u swojej rodzinnej i pluca oki gardlo tez wiec tyle dobrego.... Ech gdzieś mi obwialo ale czuje jakby na to ucho juz pomalu bylo na wlocie jakby tylko punąc i bym slyszalaa bo juz mam dośc tego pisku w uchu ech,,,, ale mysle ze 2 dni i moze wkońcu puści mi to ucho....
kochane kiedy macie usg bo ja 18 kwietnia...... czyli bedzie 29 tydz i to chyba oststanie juz sama nie wiem... ale gin mówil zeby zobaczyc czy bąbelek rośnie bo byl ostatnio mniejszy niż wskazuje tydz ciazy od OM. Ale mialam nie regularne miesiączki wiec moze dlatego... ale się boję...
Dzis u nas slonko za oknem az sie chce żyć... tylko to ucho nie daje mi się pogodą cieszyć.......
kochane kiedy macie usg bo ja 18 kwietnia...... czyli bedzie 29 tydz i to chyba oststanie juz sama nie wiem... ale gin mówil zeby zobaczyc czy bąbelek rośnie bo byl ostatnio mniejszy niż wskazuje tydz ciazy od OM. Ale mialam nie regularne miesiączki wiec moze dlatego... ale się boję...
Dzis u nas slonko za oknem az sie chce żyć... tylko to ucho nie daje mi się pogodą cieszyć.......
dodi_misia
Fanka BB :)
Zuzu, ja idę 8 kwietnia i to bedzie 28 tydzień równo i to na pewno nie będzie moje ostatnie usg, bo chodzę do lekarza tak co 4-5 tygodni wiec jeszcze sobie pooglądam malutką..
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Zuzu bedzie dobrze ta woda morska jest dobra też stosowałam tą samą ja mam wizyte 5 kwietnia potem 26 kwietnia i 23 maja mój też jest mniejszy niż data z OM a też miałam nieregularne a przed ciążą mi sie wyregulowała na 4 miesiące
NiL
psota wlasnie nie ma u mnie w szkole terminu obrony na maj ale w kwietniu przy oddawaniu pracy bede rozmawiac z promotorka na ten temat
wydrussiu sliczny becik, zamawiam taka sama posciel dla Gabrysia tylko czekam na przelew zeby od razu te pieniadze wydac
veroniqe biedna, mysl tylko o malenstwie, nie wiem co ta twoja szwagierka sobie mysli (czy miala jakies wlasne traumatyczne przezycia) ale to jest twoja ciaza, twoje dziecko i twoj porod. Kazda z nas przezywa ciaze inaczej i tak samo bedzie z porodem. Trzymaj sie tam
wydrussiu sliczny becik, zamawiam taka sama posciel dla Gabrysia tylko czekam na przelew zeby od razu te pieniadze wydac
veroniqe biedna, mysl tylko o malenstwie, nie wiem co ta twoja szwagierka sobie mysli (czy miala jakies wlasne traumatyczne przezycia) ale to jest twoja ciaza, twoje dziecko i twoj porod. Kazda z nas przezywa ciaze inaczej i tak samo bedzie z porodem. Trzymaj sie tam
Zuzu, zdrówka! Ja mam wizytę 7 kwietnia, a więc w 25t+6d i jestem pewna, że to nie będzie ostatnie usg.
NiL, no właśnie, u mnie na roku, też była dziewczyna w ciąży z terminem na czerwiec-lipiec i bez problemu dziekan wyraził zgodę na wcześniejszą obronę, takie przypadki oni rozpatrują indywidualnie, myślę, że Tobie też pójdą na rękę i zostaniesz pania magister przed narodzinami maluszka
NiL, no właśnie, u mnie na roku, też była dziewczyna w ciąży z terminem na czerwiec-lipiec i bez problemu dziekan wyraził zgodę na wcześniejszą obronę, takie przypadki oni rozpatrują indywidualnie, myślę, że Tobie też pójdą na rękę i zostaniesz pania magister przed narodzinami maluszka
Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
zuzu zdrowiej nam czym predzej. moja wizyta 12.04 (28t3d) i na pewno nie ostatnia ja musze latac co 2-3 tygodnie.
NiL
a co wymiarow dzidzi to wiecie ze mojego synka prawie pokrywaja sie z tyg od OM a to dlatego ze mialam owulacja 9 dnia cyklu czyli 2 czy 3 dni po @, a że wczesniej jak nie wiedzialam ze mam tak szybko to nie moglam zajsc w ciaze
dodi_misia
Mniam pycha był rosołek...teraz siesta
Mojej dzidzi też sie wymiary zgadzają, tzn ostatnio z usg było na 4 lipca termi a nie na 1lipca, ale to juz tam mała róznica.. a i tak mam zamiar w czerwcu urodzić, więc się nie przejmuje hahaha
Mojej dzidzi też sie wymiary zgadzają, tzn ostatnio z usg było na 4 lipca termi a nie na 1lipca, ale to juz tam mała róznica.. a i tak mam zamiar w czerwcu urodzić, więc się nie przejmuje hahaha
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
nil to fajnie bo moja mała wg wymiarów powinna pojawic sie na swiecie juz 17.06, ale gin kazał na to wogole nie patrzec i trzymac sie daty wg OM:-)