reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witaj Wisieńka i gon1a!
Maqnio ja do lekarza biegnę już dziś po 15 bo za bardzo się martwię tymi bólami, zobaczymy czy mnie przyjmie bo wizytę mam dopiero za 2 tyg.

reklama
gon1a ja miałam i bolało mnie wcześniej a teraz częściej koło blizny wyrostka. Bytałam gina i mówił, ze to zrosty nie blizna i tak może byc. Ale jakby cię mocno bolało to skontroluj się u gina i powiedz mu o tym na wizycie.

Weszłam sobie na marcówki i wiecie, ze pierwsza z nich urodziła w styczniu:szok:Posprawdzam jak to na innych wątkach bo dopiero zdałam sobie sprawę jak mało zostało czasu i że musze się spiąć trochę z zakupami:tak:

Wisieńka hej Słoneczko :**
Maqnio dzis również przyszedł becik i pościel :) pościelke wrzucę później :)
ancx2f.jpg

betka biegnij biegnij, a gin powinien cie bez mrugniecia okiem przyjac, wkoncu to awaryjna sprawa. daj nam znac co i jak:-)
wisienka ja czesto podgladam inne miesiace i naprawde dzieciaczki potrafia pojawic sie na swiecie duzo szybciej, a czas leci jak szalony, ja tez musze sie sprezyc z urzadzeniem i kupieniem wszystkiego, bo to róznie bywa:)
sis pieknosci!! juz widze Miłeczka zawinietego w to cudo:)

Uff to były bliźniaki na szczęście
Wydrusia sliczności, jak Emilka miała być Boryskiem to mielismy pokój urządzać w Dinusie i kupilismy 2 bluzy z Dinem.
Maqnio no ja mysle, że powinnam przyśpieszyc chociaz z konczeniem pokoiku i wyprawką. Ale wszystko się przeciąga bo po rzeczy jedziemy do kuzyki dopiero za 3 tyg w weekend a mielismy teraz. Niestety ma targi:-(A póki co to nie wiem co dokładnie dostaniemy i nie znam wymiarów łóżeczka a chcę kupić za jednym zamachem pościel z dodatkami a tam jest już duzo rzeczy
cos w tym stylu

ARUŚ -11 EL POŚCIEL HAFTOWANA MOSKITIERA 120*90 (1511246615) - Aukcje internetowe Allegro

Pipi i pościel też wzięłam z dinusiami :)
Maqnio laktator rewelka :) nowy 121zł a w tym zestawie miałam wszystko co nowy :) a do sterylizatora nawet buteleczke dostałam :) sprawdzałaś konto?
Wisieńka cudowna ta pościel :) mi właśnie babeczki w sklepie mówiły że jak na lato to lepiej kupić moskitiere niż baldachim :)

Ostatnia edycja:
wisienko na szczescie zyjemy w czasach gdy wszystko jest dostepne niemal od reki wiec mozna w ciagu jednego dnia dokupic co potrzeba, łózeczko cudne, ja zamowiłam takie: ŁÓŻECZKO SZUFLADA KOLORY MATERAC GPK POŚCIEL 18el (1511544174) - Aukcje internetowe Allegro - czekam az przyjedzie. fajnie ze dostaniecie od rodzinki, zawsze to oszczednosc - tez bym tak chciała eh:)
wydrus super ze sie fajny, niech sie tylko sprawdzi w praktyce:) konto spr. na razie nie ma, ale spokojnie moze pozniejsza sesja przejdzie:)

reklama
maqnio cudne. Wszystko jest takie słodkie tylko by się kupowało.
Łóżeczko dostaniemy niespodziewanie. Prawie Nowe Karol spał w nim 3 miesiące i to tylko chwilami bo większość z Kasią. I wanienkę na stelazu z termometrem z takich grubszych rzeczy. A resztę to nie bardzo wiem. Kupiłam kocyki i trochę ciuszków i kupujemy pampersy na promocjach w róznych rozmiarach. Tych malusich tylko paczkę. Teraz chcę już nabyć resztę ciuszków pieluszek i akcesoria dla mnie i maluszka. Oglądam licytacje pak na allegro i jedna mi wpadła w oko ale konczy się za 8 czy 9 dni to czekam:-)

Do góry