reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

No ok pranie wstawione, sniadanko zjedzone (dla corci oczywiscie zawsze dodatkowe owoce, dzis truskawki) , buraczki na barszczyk ugotowane, zaraz zabieram sie za sprzatanie a potem spacerek
pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i dzidziusie

reklama
Pipi tylko nie przesadź z tym wynajdowaniem zajęć. Ja tak się rewelacyjnie czułam, że i piwnicę sprzątałam, na basen biegałam, teściowej pomagałam w ogródku a teraz leżę w łóżku i martwię się o moją córcię, walczę z bólem brzucha i skurczami. Także żebyś nie szła moim przykładem.

beetka kurczę współczuję, mam nadzieję, że poleżenie dobrze wam obu zrobi i skurcze miną, trzymam kciuki

nie, mi to raczej nie grozi nadmiar zajęć, ja tak "domowo" to raczej zbyt pracowita nie jestem :-D piwnica mi do głowy nie przyszła, ja się martwię jak to będzie jak będę musiała codziennie coś na obiad wymyśleć i zrobić... ;-)

bardziej nastawiam się na planowanie zmian w pokoju, który teraz będzie dziecięcy, wyszukiwanie rzeczy do kupienia (bo na same zakupy to już z mężem - unikam dźwigania), czytanie, spacery...

Jestem, poleciałam jednak do tej przychodni do ogólnego zarejestrowałam sie telefonicznie i zaraz mi kazała przyjsc , okazało sie ze oskrzela sa zawalone i mam antybiotyk ale nie wykupiłam bo madra Marzenka bojtlika nie wzieła teraz juz czekam az ktos przyjdzie i mi wykupi recepte , najpredzej córka ze szkoły ,

co do tej glukozy to sie pytałam dokładnie jeszcze raz i dalej sa przy tym ze nie beda mi pobierac krwi , dlatego ze juz miałam robione badanie cukru bez glukozy a teraz zrobia niby po glukozie , ja juz jestem głupia z tego wszystkiego , a jak powiedziałam ze jestem przeziebiona to mimo wszystko kazała mi wypic ta glukoze i jutro przyjsc , i tak bede szła bo mam na jutro wizyte kontrolna to mi najlepiej powie wszystko lekarka bo z tymi pindami dogadac sie nie mogłam eh

wyderko Niunia kopie od rana, zreszta ona kopie non stop, mam wrazenie ze - to dziecko wogóle nie spi:szok::-) powodzenia z remoncikiem, tylko sie nie przemeczaj:*
betka kurcze biedaku odpoczywaj jak najwiecej zeby bol puscił, jakby nie daj co sie pogorszyło to gnaj do lekarza.

Marzenka i bardzo dobrze że poszłaś do lekarza, z oskrzelami nie ma żartów, leż i niech rodzinka się tobą zajmie
no i najlepiej jak lekarza zapytasz o tą glukozę, jak ci zleci badanie przed, to muszą zrobić i nie mają nic do gadania

Marzenko gadałam z mamą na twój temat. Infekcje i antybiotyki zmieniają wyniki i jej zdaniem trzeba by poczekać aż się wykurujesz.
Mamy do kryminału nie wsadzą;-) Są wdzięczni za zdjęcia odcisków butów. Przesłuchiwali też wszystkich sąsiadów wiąc była rodzinna amosfera ;-)
Całuję Was mocno i muszę sprzątać bo znowu przychodzą mieszkanie opglądać. Zauwazyłam że strasznie bałaganię siedząc w domu. Jak pracuję to nie ma tyle sprzatania. Buziole w brzuchole Lipcóweczki :-)

Witajcie dziewczyny. Miałam dziś to samo co Maqnio nie spoałam do rana i jak zasnełam to wstałam przed 12tą. Nie mówię jak ja się teraz czuję.U mnie nie było obżarstwa i był ruch na świerzym powietrzu, nie spałam tez w dzien więc nie wiem czemu.
Marzenka dziwne te laborantki, skoro jest takie zlecenie na glukozę to mają je wykonac a nie rozporzadzać same. Współczuję choroby.
PIPI,BETKA,WYDRUSIA, NIL,SESTINA, CORIN, ORCHI I WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE WITAM

reklama
witajcie
o widze zen ie tylko ja w wir pracy wpadłam
ja korzystajac z obecnosci małża pomyłam okna w pokoju, troche mi pomogl ramy szorowac i firanki zdjał a teraz bedzie wiedszał nowe

Pipi tylko nie przesadź z tym wynajdowaniem zajęć. Ja tak się rewelacyjnie czułam, że i piwnicę sprzątałam, na basen biegałam, teściowej pomagałam w ogródku a teraz leżę w łóżku i martwię się o moją córcię, walczę z bólem brzucha i skurczami. Także żebyś nie szła moim przykładem.
wspolczuje, ja wlasnie nie chce przesadzac i na jednym pokoju koncze dzis mycie okien

hej Bable!!!
jeju ale miałam noc masakryczna. I wszystko z własnej głupoty. zrobilismy sobie z małzem wieczór przed tv, no ale co to za wieczór bez obzarstwa??takze ja - madra- zjadłam pomarancze, banana, winogrona, ciasto, zelki, chipsy i kanapki, wypiłam mleko, herbate i sok jabłkowy:szok:...i nie spałam do rana. łakomstwo nie popłaca, cala noc brzuch mi sie spinał, zoładek to myslałam ze mi eksploduje, dramat jakis. zasnelam nad ranem i spałam do 11:30.eh...głupia ja.
anulka gratki z powodu siusiaka:*
orchidea witaj:* u mnie do przodu, zyjemy i dzielnie lezymy!
pippi oj chyba kochana pomyliłas mnie z mailuj to jej mamcia miała przygode na policji.
siostruniu sciskam cie na dzien dobry. fajnie ze niedziela udana:*
mailuj daj znac co i jak z mamcia, biedna to sie nastresowała.
reni witaj
corin haha cwierkajaca swinka - padam!!!
marzenka duzo zdrówka!!
całej reszcie buziaki na dobry dzien!
oj łakomstwo nie poplaca, wspolczuje, najwazniejsze ze juz ok
pippi ja na zwolnieniu od listopada jestem i z checiap poszłabym do pracy, a z drugiej strony mysle ze juz tak mi nigdy dobrze nie bedzie
zreszta znajac mnie jakbym zaczela chodzic do pracy i biegac po schodach to nie byłoby za różowo, a jeszcze jakies wyjazdy w teren i te werteoy na drogach
czasami wystarczy ze sie do miasta wybierzeny wytelepie mnie i mnie brzuch boli

dziewczyny, ktora z Was miala cesarke wczesniej, boli Was brzuch w okolicy cięcia???

Do góry