reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Pippi ja 3 tydz na zwolnieniu od pracy - nie narzekam. Wymyslam sobie zajęcia ( ostatnio wiosenna wyprz szafy na allegro;)) a poza tym jestem wypoczęta , plecy nie bolą, stres nie zjada itp. A pracowałam w dwóch szkołach na prawie 2 etatach

reklama
hej Bable!!!
jeju ale miałam noc masakryczna. I wszystko z własnej głupoty. zrobilismy sobie z małzem wieczór przed tv, no ale co to za wieczór bez obzarstwa??takze ja - madra- zjadłam pomarancze, banana, winogrona, ciasto, zelki, chipsy i kanapki, wypiłam mleko, herbate i sok jabłkowy:szok:...i nie spałam do rana. łakomstwo nie popłaca, cala noc brzuch mi sie spinał, zoładek to myslałam ze mi eksploduje, dramat jakis. zasnelam nad ranem i spałam do 11:30.eh...głupia ja.
anulka gratki z powodu siusiaka:*
orchidea witaj:* u mnie do przodu, zyjemy i dzielnie lezymy!
pippi oj chyba kochana pomyliłas mnie z mailuj to jej mamcia miała przygode na policji.
siostruniu sciskam cie na dzien dobry. fajnie ze niedziela udana:*
mailuj daj znac co i jak z mamcia, biedna to sie nastresowała.
reni witaj
corin haha cwierkajaca swinka - padam!!!
marzenka duzo zdrówka!!
całej reszcie buziaki na dobry dzien!

Heheh ja wystawiłam pierwsze aukcje 12 dni temu za 2 dni się dowiem czy coś uhandlowałam, na razie obserwują. Jestem dobrej myśli :-)

maqnio ha ha oj przepraszam.....:zawstydzona/y: oczywiście miałam na myśli Mailuj - też na "M" ;-)no to poszalałeś z ucztą, współczuję boleści, ale co zjadłaś to twoje:-D przynajmniej było wiadomo od czego bóle, że to nic związanego z Różyczką
sestina, balkan, beetka w takim razie jestem spokojna, że istnieje życie na zwolnieniu ;-) jesteście żywym przykładem,
ja też pewnie sobie coś znajdę do zajęcia - wreszcie za zakupy się wezmę, ale i tak pierwszy tydzień planuję snuć się w piżamie i lenić na całego...

pippi piżamka na porządku dziennym- dopiero na 4 sie szykuje jak mąż wraca z pracy hihi ale cudownie tak się posnuć-zwłaszcza gdy masz odskocznie nagle od intensywki w pracy
beetka ruszy w końcu:) ja powystawiałam nawet książki ( nietrafione prezenty) i ciuchy ( te w które przez najbliższy rok nie wejdę;))

Ostatnia edycja:
reklama
Maqnio Miluś wariuje od rana :) już nawet tatusiowi pokazuje jak kopie :) gdzie zawsze się chował :) a jak Moja Kochana Różyczka ?:)
My dziś kończymy ostatnie remonciki :)

Do góry