reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam dziewczyny!!!!!!!!!Chciałam do was dołączyc-ja mam termin na 31 Lipca i to jest dziewczynka bardzo się cieszymy z M. bo mamy już synka.
Marzena-ja też zdrówka życzę...Ja naszczęście jestem już po badaniu glukazy i to 2-razy miałam bo za pierwszym razem po godz.miałam ciut za wysoką i jeszcze raz przeżywałam ten koszmar teraz jutro odbiore te wyniki i mam nadzieje że będzie ok.Ja też miałam pomiar przed wypicjem glukozy i póżniej po wypicju po godz. A drugi raz to 75g. to po godz. i po 2-godz.

Mimi36-zaraz daj znac co się dzieje.

Ostatnia edycja:
reklama
Balkan powodzenia z pitami :-) Mi wyszedł zwrot i starczy na kawałek pokoiku więc mialam motywację.
Marzenko pani Ci bzdurę mówi, bo żeby zrobić to badanie muszą pobrać Ci krew na czczo aby pózniej wieziec ile Ci urosło po wypiciu. I nieważne czy pijesz 50 czy 75 . Dziewczyny maja rację. odpocznij teraz i Idź do rodzinnego bo limit lipcówek szpitalnych w tym miesiącu mamy już wyczerpany;-)
Anulka witaj w klubie Siusiaka :-)
Mimi trzymam kciuki
Dzwonię do mamy ,a ona na policji :szok: Jakimś czas temu w spółdzielni mieszkaniowej ubiegała się o to by ze względów bezpieczeństwa mogła zamurować kawałek klatki schodowej i zrobić sobie taki dodatkowy przedpokój. Jako że płaca mi za pisanie napisałam za nią elaborat o bezpieczeństwie, a właściwie niebezpieczeństwie, mieszkania na ostatnim pietrze w bloku. Udokumentowałam to zdjęciami i pokazałam po śladach butów na ścianie ,że bezdomni śpią na takim podwieszanym suficie.
Spóldzielnia się na wszystko zgodziła, nawet tą dziurę zamurowała. Ale okazało się, że znależli tam narkotyki. To nie byli bezdomni ale dealerzy ;-) I Tym, sposobem moja mama, lekarka pierwszy raz w życiu została wezwana na policję. A moje zdjęcia stały się dowodem w sprawie hi hi A ja nie mam mleka do kawy.

Reniu J. Witaj :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane w ten piękny słoneczny poranek :-)
Dziś mam przypływ energii mam nadzieję że już tak zostanie :tak:

Reniu J witamy na forum :-) u mnie też ędzie pareczka :-D

mailuj to nie zaciekawą ma twoja mama sytuację, współczuję jej tych przesłuchań, ale mam nadzięję że jakoś to wszystko szybko się wyjaśni ;-)

Witaj Renia :-)

Marzena, ja tez będę ci marudzic o interniscie i będe się upierac nadal przy podwójnym kłuciu ;-) To że możesz wypić dwa razy to pikuś, ale po co mają cię tyle razy kłuć? Jak już coś robić to tak, zeby to miało ręce i nogi a nie na odwal się ;-)

Mailuj
, ale numer z tymi dilerami. Oby mama trafila na madrych gliniarzy, zaoszczędzą jej wtedy i czasu i nerwow.

Pamietacie że mam 2 świnki morskie? Wczoraj jedna ćwierkala!! :szok: Jak ptak!! Aż to nagralam. Wiedziałam, ze maja szeroga gamę dxwieków jakie wydaja z siebie, ale cwierkanie??

hej dziewczynki,

aaaaaale mi się nie chciała wstawać - ta zmiaan czasu to idiotyzm :wściekła/y:przemówił do mnie w końcu argument męża, że to ostatni taki poniedziałek przed wolnym, bo... uwaga.. zaczęłam ostatni tydzień pracy dziś !!!! :rofl2:

marzenka - powtórzę to samo - idź do internisty, gin, też się pewnie do niego odeśle, bo przecież nie jest od przeziębień, po co masz dwa razy chodzić
a i z glukozą też jestem zdania, że przecież po to się robi, żeby porównać poziom cukru przed i po, ja tam bym poszła najpierw na czczo
Anula super, że chłopak się potwierdził:-)

I fajnie, że drugiej Anulce się poprawiło

maqnio ale historia no no... jak z filmu sesnsacyjnego, mam nadzieję, że mam się nie zestresuje za bardzo...

Renia witaj :-)

Witam si cieplutko:-)
u mnie słoneczko swieci ale jeszcze dosyc zimno
Anula gratuluje synka:-)
Marzenko kuruj się, dziewczyny maja racje na czczo najpierw powinno sie krew pobierać a potem w zaleznosci czy 50 czy 75g to po godz lub dwoch
Renia ja również witam
Pippi to teraz bedziesz mogla sie wylegiwac do poludnia i wreszcie odpoczniesz
Poczytałam sobie kwietniowki. Tam juz kilka tuli swoje maluchy. Ja juz nie moge doczekac sie lipca. Wicie gniazda sie u mnie odzywa bo przemeblowuje, planuje itp ehhh
Wszyscy pytają mnie czy przekładam obronę (mam pod koniec czerwca lub poczatek lipca) oficjalnie nie ale Gabrys zadecyduje sam

Ostatnia edycja:
Nil oj tak, lubię swoją pracę, ale jestem już zmęczona trochę i czuję, że już czas poleniuchować - w końcu ostatnie takie miesiące obijania się :-)
ciągle ostatnio chodzę głodna.... też tak macie? najdziwniejsze, że waga ani drgnie:baffled:, nie wiem może się zepsuła...przez trzy tygodnie nie przytyłam nawet pół kilo, mam nadzieję, że maluszek rośnie zdrowo...wydaje mi się że jem sporo i w miarę zdrowo

Hej Kochane ja dziś z wyrka sie chyba nie ruszam coś brzusio pobolewa;/ U Anulki w miare ok leży pod kroplówką możliwe że w środę wróci do domku :) dziś dostałam paczuszkę z laktatorem i sterylizatorem :D
Reniu witaj :)
Mimi pisz zaraz Rybuś co i jak :*
Maqnio cio się dzieje Siostrzyczko ?
Anula gratuluje syneczka :* ja mam 5 kwietnia wizyte mam nadzieje że mały potwierdzi swoją płeć :)
Pipi teraz czas na odpoczynek :*
Marzenko kuruj się Kochana :**

Witam Was wszystkie.
Mimi36 mnie też dziś w nocy straszny ból z prawej strony brzucha na dole obudził, dodatkowo skurcze w dole brzucha dalej mam, jadę o 15 do lekarza, już sama nie wiem od czego to. Wszystkie badanie w piątek mi porobili w szpitalu i niby wszystko ok z moją córcią i jej gniazdkiem, tylko to zapalenie bakteryjne, ale nie możliwe żeby te bóle to od tego. No nic na razie leżę w łóżku, po 15 się wyjaśni mam nadzieję.
Marzenko też proponuję się zapytać czy przeziębienie nie zniekształci ci wyników krwi. Mi lekarz na przykład jak byłam przeziębiona kazał poczekać z badaniami jak wyzdrowieję.
Miłego dnia wszystkim życzę, znów piękne słońce za oknami, a w weekend nadają ponad 20 stopni. Na reszcie!

reklama
Pippi, ja też uwielbiam swoją pracę, ale od początku ciązy jestem na zwolnieniu.... :( dziś mi się śniła praca, że mimo zwolnienia pracowałam.... bardzo bym chciała wrócić, bo teraz całe dni się obijam, a wcześniej to w ciągu dnia czasami nie miałam czasu, żeby się wysiusiać i pracowałam po 11 godzin, ale robię to dla dziecka i też dla siebie - po prostu jestem spokojniejsza, wypoczęta i wyspana. Więc od przyszłego tygodnia korzystaj z tego wolnego czasu bez żadnych wyrzutów sumienia... :)

Witaj Renia!

Mailuj, no to kryminalna historia.... troszkę pewnie Mamę pomęczą, ale dobrze, że nic się wcześniej nie wydarzyło....

Do góry